20.7.2013

Toinen kilpailupäivä

Mä siis päätin yhdessä Mian kanssa siirtää tämän päivän 120 luokka huomiseen 110cm. Koitetaan sitten laaksolla kahden viikon päästä mennä se 120cm.

Onneksi peruttiin se 120, koska tänään luokat oli Metsäkentällä ja se oli PIENI! Yleensä siinä on ollut pelkkä kilpailu, mutta nyt siinä oli verkkakin! Eli tila oli pieni ja sen takia tuli 110cm yksi puomi alas..2 este oli kulmasta näin isolaukkaiselle hevoselle äärimmäisen tiukka, joten päätin himmata vauhtia pois. Kulmasta en löytänyt paikkaa, joten tulimme liian lähelle. Muutama "tököhyppy" tuli, jossa tulimme liian lähelle. Paikat tulee aina liian lähelle kun laukkaa ei ole, ja silloin ei voi enää säätää laukkaa...Puomin lisäksi tuli yksi aika virhe...
Parempi näin, että tulee yksi puomi ja aikavirhe kuin se että mennään satalasissa ja hypyistä tulee selättömiä ja muutenkin turhan tiukkoja kaarteita..

Bate oli itse ainakin todella rento ja tyytyväinen. Se on pääasia! :)

Kirjoitan tätä nyt autossa, joten kuvia tai videoita ei ole..huomenna on nimittäin herätys klo 4.00. En viitsi valvoa kovin myöhään.
2 kommenttia :

 1. Mites meinaat hallissa pärjätä, kun et metsäkentälle mahdu?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hallissa on aina erilaista mennä kuin ulkokentällä, kuten varmasti tiedät. Mun hevonen on ainakin innokkaampi ja ulkokentällä laukka on aina isompaa :)
   Kyllä me halliin ollaan ennenkin mahduttu niin miksipä ei nyt..

   Poista