13.1.2015

VUODEN 2014 KOHOKOHDAT

   

Moikka!  Ajattelin, että vielä voisi muistella hiukan viime vuotta.. kohokohdilla.   Mikä oli parasta vuonna 2014?  Hmm... no


... tulevaisuuden lupaus  -osoitus Tampereen Hevoset messuilla!Oli aivan mieletön uutinen ehkä onnistuneimman 120cm luokan jälkeen Tampereen Hevosmessuilla huhtikuussa, kun stewardi juoksee perääni ja kertoo, että minun täytyy valmistautua takaisin areenalle menoon. En tiennyt, mitä tai mikä siellä odotti, kunnes sain kuulla, että minut valittiin Mikael Forstenin arvioimana Miisan ja Petterin lisäksi tulevaisuuden lupaukseksi! Mikko mainitsee vieolla vaikeasta sisääntulosta ja sitä se olikin. Bate ei suostunut mennä areenalle ja heittäytyi mahdottomaksi. Se pukitti, potki, hyppi pystyyn, peruutteli ja meni päin seiniä. Meneehän siinä itsekin aikamoiseen paniikkiin, kun sinun pitäisi silloin olla kohta hyppäämässä ensimmäistä estettä! ...Hattel Horse @  Forsten-Pentti -valmennusviikko!Palkinnoksi Tampereen messuilta sain valmennustapahtuman Mikael Forstenille heidän tiloihinsa Evitskogiin!  Viikko sisälsi hevosen majoituksen, valmennuksen, sekä kilpailut: ilmaiseksi!    Arvostan tätä koko loppu elämäni, sillä jo itse valmennus oli arvokas, puhumattakaan majoituksesta tai kansallisten kilpailuiden hinnoista!
...elämäni onnistunein estevalmennus Batella!
Mia piti alkukesästä estevalmennuksen, missä pääsimme hyppäämään Bonapartelle jo ihan esteen kokoisia esteitä!  
...Baten koulutus Susanna Rautasella!
Batelta lähti luonnetta todella paljon Susannalla, kun se oli siellä koulittavana.  Tämän jälkeen Baten kanssa pystyi lähteä muun muassa maastoon ilman, että se kääntyi ympäri.  Kuulostaa pieneltä asialta, mutta olin tyytyväinen, kun pääsimme selässä edes kentälle asti ilman, että joudun tulla alas ja taluttaa sen. 
...Baten muutto uuteen ´kotiin
En tiedä, voiko tätä kutsua kohokohdaksi vai ei..?  Tämä tapahtuma on kuitenkin merkinnyt elämääni eniten, joten voisi sitä luultavasti kutsua ´kohokohdaksi´...uusi hevonen!
Minusta tuli Bellan uusi omistaja 16.6! ♥

   

...Savonlinna Opera Gamesin voitto!
Viimeisenä päivänä nappasimme Bellan kanssa toisista kilpailuistamme  voiton 110cm tasolla!

                            


...Hämeen alueen junioripronssia!

  

Hämeenkyrössä oli kesällä juniorimestaruudet, jotka sujuivat todella hyvin! Uusinta ei mennyt aivan putkeen, mutta kiertotiellä emme hävinneet aikaa kovinkaan paljon! 
...minun ja Bellan ensimmäinen Juulin valmennus!
Anna-Juulia Kontion valmennukset ovat AINA todella paljon antavia ja sainkin viime hetken vinkit HIHSiin! Valmennus pidettiin valmistelevana valmennuksena kohti areenaa. :)
...HIHSin juniortourin VOITTO!

   
En oikein vieläkään osaa kuvitella, miten siinä kävi niin! Kuulostaa mitäänsanomattomalta monen korvaan, mutta tavallista kevyemmillä puomeilla, vaikeilla radoilla ja erilaisella kisaympärystössä Bella teki kaikkensa ja voitti junioriluokan! ♥MITÄ PIDIT?
MIKÄ ON SINUN PARAS MUISTOSI VUONNA 2014?
OLIKO SINUN VUOTESI ONNISTUNUT?

10 kommenttia :

 1. Kiva postaus! Sulla on ollut kyllä onnistunut vuosi, voit olla tyytyväinen :) Tsemppiä myös tähän vuoteen!

  VastaaPoista
 2. Oliko Bate Susanna Rautasella koulutuksessa Tarttilassa vai missä? :)

  VastaaPoista
 3. Todella kiva postaus ja videot toivat mukavaa lisää tähän. :) Tsemppiä myös tähänkin vuoteen! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana postaus! Onnea kaikista hienoista saavutuksista ja tsemppiä myös tälle vuodelle! :)

  VastaaPoista
 5. Blogisi on arvosteltu :) http://pysteliina.blogspot.fi/2015/01/blogi-arvostelut-osa-1.html

  VastaaPoista
 6. Wou ! Onnea teille ja uudelle kaudelle ! :)

  ww.rajaharju.blogspot.fi

  VastaaPoista