5.1.2014

Videoiden tekemistä ja tämän päivän onnistuneesta ratsastuksesta

Moikka!
Heräsimme tänään Suvi-Tuulin kanssa 11.00. Kävin kertomassa tallityöntekijöille, että Bate saa jäädä ulos, ettei syö päiväruokia ennen ratsastustani. Tallissa olimme 11.45. Huomasimme, että päiväheinät oli viety pihalle joten lähdimme putsaamaan minun kaikki suitset.
Suitsissa menikin hetki aikaa... kaikkinensa viidet kappaleet. Minulla on siis kävelytyssuitsia kahdet, sileälle yhdet suitset ja esteille yhdet.
Baten syötyä, haimme sen sisälle. Harjasin ja pesin kaviot huolella, jonka jälkeen lähdin kävelemään maneesiin. Tässä välissä isäni lähti viemään Suvi-Tuulia Jämsään. 
Bate tuntui heti alkuunsa rennolta ja oli miellyttävä ratsastaa. Alkuraveissa hain tasaista ja pyöreää peräänantoa. En halua että tämä menee liian kehukseluksi, mutta Bate oli taas kerran Super!
Laukassa tein temmonvaihteluita. Laukassa on vaikeampaa saada laukka ´keinumaan´ ja kulkemaan peräänannossa.   Lopuksi ratsastin kahdeksikolla vaihtamalla suuntaa pohkeenväistöä tehden ensin käynnissä. Väistöt oikealta vasemmalle oli vaikeammat, mutta päästin jalustimet jalasta ja käytin jalkaani alempana. Ravissa väistöt ovat meille helpompia.
Ratsastin Baten vielä "eteen ja alas". Tosin vain rauhallisessa ravinrytmissä.
Bonapartella oli tänään kevyempi päivä. Huomenna minulla on illalla vielä Kemppaisen kouluvalmennus, jonka jälkeen lähdemme ajamaan kotiin. Tiistaina minulla alkaa koulu..

**YKSI VIDEO VIELÄ TULOSSA**

Tein myös muutaman videon Batesta.

2 kommenttia :

 1. Vähänkö kivoja videoita ja hieno blogi ja banneri!! :) :D
  Käy katsomassa munki blogi ja jätä jälkesi kommenttiboxiin! :) www.underthesky123.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käyn katsomassa blogiasi kun menen konelle :)

   Poista