11.3.2015

Varustepostaus osa 1

Moikka!  Tätä postausta on toivottu eniten minulta ja todella pitkään, mutta sain vasta nyt toteutettua tämän!  Laitoin videot eri osiin, sillä muuten yhtenä pötkönä niistä olisi tullut aivan liian pitkä katsottavaksi.     Ensimmäistä kertaa toteutan varustepostauksen videolla, minulla on ollut aina vain kuvia.    Tällä videolla esiintyy satulavarusteet sekä suitset.
Videolta puuttuu Vereduksen ja Eskadronin suojia sekä muutama huopa, mutta esittelin nyt ne tavarat, jotka minulta löytyy tallilta käytössä.. Myös  freejumpin jalustimet huiteli jossain :D


Mitä mieltä olit varusteistani?
Onko sinulla jotain samoja varusteita?
Minkä merkkinen sinun satulasi on?

4 kommenttia :

 1. Kivoja varusteita!:) Omalla ponilla on Wintecin yleissatula kun on niin kevee ettei mikään muu satula mee...:D Ja kisahepalla on Sea Bis estesatula:)

  VastaaPoista
 2. Tuo satula näyttää niiiin ihanalta... Ja nuo suitset joissa on tuo PS of Swedenin otsapanta! Mistä noita ohjia saa tilattua vai pitääkö siis ostaa suitsetkin että saa ohjat? :D Itseltä ei löydy mitään samaa merkkiä. Equilinen kouluhuopa kisoihin on haaveissa ja ostan sellaisen varmaan Tampereen heppamessuilta jos löytyy joku kiva :)
  Innolla odottelen seuraavaa osaa!

  VastaaPoista
 3. Meillä on prestigen joy jumper estesatulana :)

  VastaaPoista