4.3.2014

Takaisin blogin ääreen!

Heippa kaikki!

Eli minun riparihässäkät ja viikonloppu on nyt ohi. Aikaa löytyy siis taas kirjoittamiselle.
Tulevina tallipäivinä alan kuvailemaan enemmän, jotta blogissani ei ole vain ratsastusvideoita. 

Viikonloppuni sujui hyvin, tallilla ollessa. Lauantaina ratsastin Bonaparten ensimmäistä kertaa viikkoon. Aluksi se kokeili taas rajojansa, mutta ne asetin jo heti alkuunsa ja säästyimme "riidalta". Bate toimi siis hyvin. Tein paljon avoja, sulkuja sekä pohkeenväistöjä. Suunnitelmieni mukaan harjoittelin vastalaukkakäännöksia puomeilla. Ne sujuivat todella hyvin, kun muistin kääntää käännöksessä hevosen takaosaa ulos.
Hyppäsin Batella myös linjaa, jota tulin kuudella ja seitsemällä lyhyellä laukalla. Loppuun harjoittelin vielä muutamat väistöt ja kevensin eteen alas. 
Ratsastin myös Körmyn. Sen kanssa harjoittelin pääpainotteena laukanvaihtoja. Ne onnistuivat todella hyvin, tosin useimmat vaihdot tapahtuivat pukin kautta. Kyllä Körmy vielä osaa! Harjoittelin myös paljon notkeutta tekemällä ympyrällä avoa ja takaosan väistätystä.
Korpilahden lumet tällähetkellä...

Sunnuntaina ratsastin Körmyn ensin. K:n hevosenhoitaja ehdotti, että hyppäisin nyt perus kolmipalalla. No, minäpä kokeilin ja sain kuin sainkin todella hupaisan ratsastuskerran! :D
Alussa Körmy vähän poikitti, mutta läpiratsastin sen 100%:sille avuille. Ravissa työskentelin puomien ja erilaisten väistöjen avulla. Laukassa harjoittelin taas muutamaa laukanvaihtoa.. tästä se hupi sitten alkoi!
Kun tulin laukassa puomeille ja kavaleteille, se ne huomattuaan lähti imemään ihan hirveästi niille ja esteen jälkeen sai taas pukkista kyytiä. Körmy oli ihan tulessa! 
Loppuun ajattelin myös tulla linjaa, jota tulin myös Bonaparten kanssa ensimmäisenä päivänä. Aluksi se oli 80cm, mutta loppuun se nousi 100cm. Körmy on vain niin mahtava hevonen että ei mitään rajaa!
  Baten kanssa sujui myös hyvin.
Minulla ei ole ollut nyt mitään ongelmia ja kaikki hevoset toimivat hyvin. Baten laukkakin tuntuu jo paljon paremmalta. Otin satulan alta romaanin pois ja vaihdoin geeliin.

Eilen minulla oli Kemppaisen kouluvalmennus ja siitä nyt videota:Viikonloppuna on tulossa myös haaste, sekä kuvia ja videoita. MyDay on myös suunnitteilla.

Pahoittelen, että minulla ei ole nyt kuvamateriaalia..  blogiin on tulossa myös "kirppis"
seurailkaa instagrammissa, seuraan takaisin http://instagram.com/rosannerautiainen

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti