9.3.2014

Viikonloppua

Heippa!

Torstaina minä lähdin koulusta, sillä minulla oli paha olo ja kuumetta. Perjantaina oli vain vähän lämpöä, mutta en mennyt kouluun. Meiädän täytyi kumminkin lähteä tallille..

Perjantaina klippasin Baten kokonaan, päähän en kumminkaan koskenut. B antaa todella hyvin klipata!
Klippauksen jälkeen ratsastin Bonaparten. Se oli ihan samanlainen kuin ennenkin, eli todella hyvä.
Baten jälkeen ratsastin Körmyn. Sillä oli ollut pari vapaata ja sen kyllä huomasi. Jo alku käynneillä se sai jotain ihme kohtauksia ja perusratsastuksessa energiaa riitti. Ratsastin Körmyn kolmipalalla ja se painoi hirveästi. Tulin myös muutaman kerran innareita. Körmy oli siis todella innoissaan! Kun olimme tulossa innarille ja se huomasi sen, Körmy alkoi oikein pomppia ennen estettä ja ylityksen jälkeen innostuspukkikin tuli. Perjantaina menin ratsatuksen jälkeen Oonalle yöksi. 

Lauantaina lähdimme junalla kohti Helsinki Horse Fairia! Olimme siellä Oonan, Veeran ja Even kanssa. Siellä oli tosi kivaa, vaikka katsoimme vain 130cm luokan, kiertelimme muutamat kojut ja lähdimme 14.10 junalla.
Käteen tarttui kuitenkin yksi Animon huopa ja yksi Glen Gordonin blingi huopa!




























Ratsastin lauantaina vielä Baten, Körmyn ja extrana Eetu -oriin! 
Bate oli aluksi hyvä, mutta yritin kuvata haastetta.. hyppäsin siis ilman satulaa. Kun nostimme estettä niin B pukitti aika rajusti. Välikohtauksen jälkeen hyppäsin vielä kavalettia ja siinä oli minun haasteeni :D
Hyppäsin myös Körmyllä linjaa, joka oli sitten lopussa 100cm? Tämän herran kanssa ei mitään ongelmia. Kävimme lopussa laukkasuoralla. 
Menin myös extrana Eetu hevosen, joka oli siis ori. Sillä oli todella  iso ravi!! Tätä hevosta piti ratsastaa täysin istunnalla, ulko-ohjalla ja piti pystyä istumaan vielä rentona sellaisessa ravissa, huh! Eetu kulki kumminkin tosi kivasti ja rentona.

Tänään ratsastin vain Bonaparten. Bate oli taas perus oma itsensä. Harjoittelin paljon oikeaa laukkaa, hyppäsin myös muutaman kerran linjaa, jota tulin viidellä normaalilla askeleella ja sain väliin jopa seitsemän todella lyhyttä laukkaa! :)

































Lähdimme tänään kotiin ja huomaan olevani taas kipeä.. merkkejä oli jo viikonloppuna, mutta kuumeessa ollaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti