22.2.2016

Blogin lukijoiden esittely

Moikka! Ajattelin näin alkuvaiheeseen, että olisi kiva saada jotain uutta luettavaa. Nyt onkin siis teidän vuoronne:

 • linkatkaa bloginne kommenttikenttään
 • kirjoittakaa blogistanne lyhyt kuvaus
 • varmistakaa, että olette blogini rekisteröityneitä lukijoita sekä olette tykänneet Facebook -sivuistani. Blogin Facebook sivulle pääset tästä
Kymmenen parasta blogia esitellään täällä sekä saatte minusta lukijan.
Eli eikun linkittämään!
Aikaa torstaihin 25.2 kello 18 asti!

27 kommenttia :

 1. www.annanhevoselama.blogspot.com
  Blogi kertoo 16-vuotiaasta hevosalan opiskelijasta ja mun elämästä koululla :)

  Olen lukija ja tykännyt Fb-sivusta.

  VastaaPoista
 2. jannnunblogi.blogspot.com
  Jo pitkäaikainen lukija ja tykkäys on fbssä :)

  Blogi kertoo pääasiassa 3vuotiaan kasvatin kanssa etenemisestä, monipuolisesta harrastamisesta ponin kanssa ja ylläpitohevosen kanssa valmentautumisesta ja kilpailemisesta. Joskus mukaan mahtuu myös ammattikorkeakouluopintojen välähdyksiä ;)

  VastaaPoista
 3. http://baypearl.blogspot.fi
  Parempaa kuin helmet voi tietysti olla vain kullankimalteinen suomenhevonen! 4-vuotiaan von Paronittaren suoraviivaista nousukiitoa kohti koko Suomen tähteyttä!

  Olen lukija ja tykännyt myös FB-sivuista :)

  VastaaPoista
 4. http://myworldwithhorses.blogspot.fi/

  Blogi kertoo nuoren esteratsastajan treeneistä ja kisoista oman estehevosensa kanssa. Olen kilpaillut kansallisella 130-140cm:n tasolla nykyisen hevoseni Ultrafoxin kanssa. Tulevana kautena tähtäämme nuorten GP luokkiin :)

  Lukijana ollaan ja fb-sivusta tykätty

  VastaaPoista
 5. http://ellipo.blogspot.fi/

  Olen Jatta, juuri 15-vuotta täyttänyt tyttö Oulun seudulta. Kirjoitan Kisaelämää -blogiani omista poneistani, joita kotipihassa olevasta tallistamme neljä löytyy. Lisäksi postauksissa saattaa vilahdella viides tallimme asukki, puoliveritamma.

  Blogin pääosan on itselleen saanut Welsh Cob ruunani Roni, pikkuponi jonka kanssa kilpailen esteillä 90-110cm luokkia 2-tasolla tulevalla kaudella tavoitteellisesti. Postaukset kertovat siis pitkälti valmennuksista ja kisoista, mutta monipuolisesti myös muiden ponien kuulumisia mahtuu mukaan. Blogissa pääsee seuraamaan mm. mahahaavaisen ja jalkavaivaisen ponin kuntoutusta, ehkä meidät näkee vielä koulukisaradoilla asti, ehkä ei.

  VastaaPoista
 6. Voinko osallistua vaikka en omista Facebookia, eli en voi tykätä sivusta? :)

  VastaaPoista
 7. Saako olla koirablogi? :) Ja jos saa, niin http://havikoirani.blogspot.fi/?m=1

  Olen 13 vuotias (pian 14v) tyttö, ja pidän blogia koirallemme Leeville.

  VastaaPoista
 8. www.sarajapallo.blogspot.fi

  Blogi kertoo 13-vuotiaan kilparatsastajanalun ja 10-vuotiaan connemara orin kisoista, valmennuksista & hauskanpidosta omalla tallilla.

  Olen lukija & tykännyt FB-sivusta !:)

  VastaaPoista
 9. Olen lukija ja tykännyt fb-sivusta!
  tiffaninponiblogi.blogspot.fi
  Blogi kertoo 17-vuotiaasta ja hänen opiskeluistaan Ypäjän hevosopistolla. Päätähtenä on tän hetkinen vuokrahevonen,jonka kanssa olisi tarkoitus kesällä vallottaa kisakentät. Siinä sivussa tulee myös kuulumisia omasta ponistani joka on muualla ylläpidossa.

  VastaaPoista
 10. Esteheppa Codan elämää -blogi kertoo vuonna 2007 syntyneen estehevosen elämästä 18-vuotiaan omistajan kanssa. Blogissa pyrin monipuolisuuteen, siistiin ulkonäköön, tasaiseen rytmiin, ja rehellisyyteen :) Kuvattuna on kisojen ja valmennusten lisäksi arjen ylä- ja alamäkiä, ja postaukset sisältävät aina kuvituksena jonkinnäköistä kuvaa tai videota! Tiivistettynä, blogi kertoo elämästä.

  VastaaPoista
 11. http://kiemurauralla.blogspot.fi/?m=1
  Arjesta unelmia seuraten Ruotsin hevosmaailmassa, Flyinge Kungsgårdissa. Blogia kirjoittaa 16- vuotias lukiolainen.
  Olen tykännyt fb- sivustasi ja olen lukija!

  VastaaPoista
 12. http://ellajapanda.blogspot.fi/?m=1
  Ellan ponielämää-blogi kertoo 14-vuotiaasta tytöstä ja 8v Panda-ponista ja meidän valmentautumisesta ja kisailusta! :)

  Olen lukija ja tykännyt fb-sivusta.

  VastaaPoista
 13. Chocochilinchillailua.blogspot.fi
  En tiedä saako tähän laittaa koira blogia, mutta yritetään kuitenkin :D mun blogi kertoo mun koirasta Iivarissa ja meidän erittäin aktiivisesta agilityn treenaamisesta ja kisaamisesta. Blogini valittiin viime vuoden toiseksi parhaimmaksi tulokas koira blogiksi.

  VastaaPoista
 14. hepsuthopsut.blogspot.fi
  Aktiivinen kilparatsastajan blogi josta löytyy suokkia ja puokkia. Ravurista ratsuksi projektia ja nuorenhevosen matkaa kohti isompia luokkia.

  VastaaPoista
 15. http://sarajapadi.blogspot.fi/

  Blogi kertoo vuonna 2001 syntyneestä tytöstä ja hänen omasta, pienestä, valkoisesta, myöskin vuonna 2001 syntyneestä satuponista. Pääasiassa treenaillaan itsenäisesti ja blogissa postauksia meidän touhuiluista hyvälaatuisten kuvien kera.

  Lukijana ollaan & fb-sivusta tykätty.

  VastaaPoista
 16. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi
  Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään.

  Lukijana ollaan

  VastaaPoista
 17. Good To Go

  Tekstien takana kirjoittelee 21-vuotias opiskelija, joka kertoo välillä todella tapahtumarikkaasta elämästään tammansa kanssa. Blogi sisältää ennen kaikkea postauksia treeneistämme, kisoistamme sekä alamäistämme.

  Jos linkki ei toimi, niin tässä osoite: http://goodtogomiiru.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 18. http://tiiajamaistro.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 18-vuotiaan ponitytön ja hänen oman pikkuponinsa arjesta suurien kuvien kera. Maistron kanssa treenataan itsenäisesti, pidetään hauskaa ja nautitaan elämästä täysillä :)♥

  VastaaPoista
 19. http://sarajakeni.blogspot.fi/

  Blogissa kerron omien hevosten kanssa treenailusta hyvälaatuisten kuvien kera.

  Lukijana olen & fb-sivusta tykätty.

  VastaaPoista
 20. http://elamaataallapain.blogspot.fi/

  Blogini kertoo 15-vuotiaan tytön ja 14-vuotiaan trakehner-risteytys ruunan arjesta. Kirjoitan blogiin valmennuksista ja kisoista sekä myös meidän normi arjesta.

  Lukija, fb-sivun seuraaja ja ig seuraaja. :)

  VastaaPoista
 21. http://kruunubaba.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 17 vuotta täyttävän tytön ja 6v Belgialaisen puoliveri ruunan arjesta, valmentautumisesta ja kisoista. Lähi viikkoina tulee uutta tiedotusta, sillä arkeen on tapahtumassa suuri muutos!

  VastaaPoista
 22. http://meidanblogii.blogspot.fi/
  blogi kertoo 14-vuotiaan Kuopiolaistytön arjesta niin hevosten kuin muunkin asioitten tiimoilta. Kirjottelen blogiin oikeestaan aika laidasta laitaan eri postauksia :) oon blogin lukija ja tykänny fb-sivusta :)

  VastaaPoista
 23. http://jannanhevoselama.blogspot.fi
  Blogi kertoo musta ja mun vuokraponista. Postauksen aiheet ovat ratsastukset/tunnit, tallipäovät ja joskus saattaa kisapostauksiakin tulla. Blogiin tulee myös joskus muutakin kuin noita mitä tuolla jo mainitsin(hevosiin/ratsastukseen liittyvää)

  VastaaPoista
 24. http://kuldaponi.blogspot.fi/
  Kerron blogissani treeneistä 7-vuotiaan pv-tammani kanssa, sekä satunnaisesti myös muista liikutettavistani.

  VastaaPoista
 25. http://janina-alexandra.blogspot.fi/

  Blogissa seikkailee kimo saksanratsuponiruuna, jonka kanssa valmentaudun ja tarkoitus hankkia alueluvat tulevalle kisakaudelle. Blogi on estepainoitteinen ja lukijoita on kertynyt kolmen blogivuoden aikana jo iso määrä (päälle 200)! :-)

  VastaaPoista
 26. blogi kertoo mimun ja risteytysruuna Fenomenin arjesta, valmennuksista sekä puuhailuista omalla pienellä kotitallilla. Vielä keskitymme saamaan Fenomenille kokemusta pikkukisoista, mutta pikkuhiljaa tähtäämme ylemmäs.

  Fb-sivusta tykätty ja lukijana ollaan :)

  VastaaPoista
 27. Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta, aloin seuraamaan!
  http://livingyour-ownway.blogspot.fi

  VastaaPoista