26.6.2013

Nurmikenttä valmennus 1/2

Tänään oli siis ensimmäinen valmennus päivä täällä ChevaLux tallilla!
En kirjoita kauheasti, sillä videoita on aika paljon. 
TIETÄÄKO JOKU, MITEN SAAN YOUTUBEN TOISTAMAAN VIDEOT NIIN, ETTÄ NE NÄKYY TÄLLÄ SAMALLA SIVULLA??

Aamulla menin äidin kanssa hotellin aamupalalle syömään. Syönnin jälkeen lähdimme torille, joka on aivan hotellin vieressä. Samalla kävimme kauppakeskuksessa, sieltä löytyi mulle kahdet farkut. Sokkarilta kajaali, uusi meikinpoistoaine ja hajuvesi. 

Tallille lähdimme joskus puoli neljä.
Tunti kun alkoi ja oltiin verkattu itse, alettiin pehmittelemään hevosia käynnissä. Kari käski mun mennä talliin vaihtamaan kuolain siihen Sprengeriin. Rautiailla ja kimoilla tulee yleensä helpommin nikkeliallergia, joten se on nyt todettu..batella taitaa olla se.
Kun aloitimme hyppäämään, verkkasimme pienellä kavaletilla. Alussa tuntui, että bate ei pysy tuolla kuolaimella, mutta rauhottui hyvin.
Paina tästä.
YouTubestani löytyy enemmän videoita jos haluaa katsoa.--->   RosaR
Kun alettiin hyppäämään okseria, jolta jatkettiin muurille, martingaali hajosi ja läpsytti naamalle joten Bate ""kielsi"" Ei pysähtynyt vaan lähti okserin jälkeen heti muualle xd
No, sitten otettiin martingaali pois ja hyppäsin ilman. Bonaparte ei edes kauheasti nostellut päätään, hyvä.
Paina tästä.
Sitten tulimme radan. Sitä en saanut laitettua YouTubeen, mutta tässä se on piirretty.
Ja tuo "neliö" on vesihauta. jos joku miettii.

Viimeisen kerran tulimme pikku radan... 3, 8, 1 este toisesta suunnasta.
Paina tästä.
Toi oli vähän tyhmästi ratsastettu, kun ensin taakse ja sitten eteen. No, pääasia on että bonaparte ei ottanut tököaskelta niinkuin yleensä, vaan uskalsi hypätä 20cm kauempaa! :)
Kuvat on otettu videolta, joten laatu ei ole todellakaan hyvä! Mutta ehkä parempi kuin ei mitään, en tiedä?!

ps. kuuma siellä oli! lämpöä ehkä 26-28? Ja ne kärpäset ja paarmat...!!! ne tuli kasvoille ja joka puolelle!! No, ei se kuolemaksi ole :D

Huomenna tulee taas uusi postaus. Tää saattoi olla vähän sekava kun kirjoitan tän näin myöhään ja oon väsynyt..:/1 kommentti :