10.1.2014

Hyvin mennyt valmennus ja paaljon kuvia!

Moikka kaikki!
Viime postauksessa toivoin jutteluseuraa ja se onneksi toteutuikin aika monelta. Juttelemaan saa tulla milloin vain jatkossakin.
Minulla oli keskiviikkona Miian estevalmennus. Aloitimme ympyrällä väistäen takapäätä vuoroin sisään ja ulos. Sitten teimme estelinjaa pitkin jyrkkiä väistöjä molempiin suuntiin. Alussa Bate oli todella vahvan tuntuinen, mutta se johtuikin siitä että minulla oli "letit liian kireällä". Miia kauhisteli alussa, että onpä Bate lihonut paljon, mutta hän tulikin siihen tulokseen että Baten takapää on vahvistunut todella paljon!
Laukassa ratsastimme ensin eteen, ja sitten kokosimme.  Sitten tulimme oikeassa kierroksessa puomeja ja kavaletteja, joissa piti tehdä ulkoreittiä tehden neljä todella lyhyttä laukkaa. Ensimmäinen osa oli puomi ja toinen kavaletti. Toiselta kavaletilta oli hiukan kootussa laukassa neljä laukkaa pienelle ristikolle. Sitten tulimme myös toiste päin. Bate oli todella hyvän tuntuinen ja sain ratsastettua välit juuri oikein.
Seuraavana tehtävänä oli kolmoissarja. Kahden laukan väli piti tulla neljällä laukalla. Tulimme oikeasta kierroksesta, ja viimeinen väli oli lyhyempi kuin ensimmäinen. Ensimmäiseltä kavaletilta piti laukata normaalia koottua laukkaa lähelle okseria, jotta ei tule liian isoa hyppyä. Viimeisessä välissä piti ottaa rajusti kiinni. Vasemmasta kierroksesta linja oli paljon helpompi tulla.
Kun okseria nostettiin, sitä ei tultu enään oikeasta kierroksesta. Rata oli alussa todella pieni, jonka jälkeen sitä nostettiin reilummalla kädellä.
Kulmaan laitettiin johde, jonka takaa pitäisi kiertää.. Baten mielestä johde oli maailmanloppu ja kielsi sen vuoksi muutaman kerran pystylle, kun sitä hypättiin kulmaan päin.


 

Mitkä kuvat olivat teidän mielestänne parhaita näistä? :) Ja saa laittaa kommenttia videoista, ja kaikesta mitä mieleen juolahtaa!

7 kommenttia :

 1. Onko sulla valkoset ratsastushousut jalassa? Ratsastat ihan sika hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, minulla on beiget housut, jotka saattavat näyttää kuvissa/videoissa valkoisilta. Kiitos! :)

   Poista
 2. Olettepas hienoja :) Kiva postaus!

  VastaaPoista
 3. Vaau! Osaat ratsastaa tosi hyvin. :o löysin sun blogin facebookin kautta, heti ku luin yhen postauksen, nii olin sillai että tätä blogia jään kyllä seurailemaan! Liityin siis lukijaksi. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi ja ulkoasu! Kuvia voisi tosin vähän karsia, monet ovat aika samanlaisia :)
  Liityin! http://noitatapla.blogspot.fi

  VastaaPoista