7.1.2015

MITÄ BELLALLE KUULUU?

Miss this... ♥
Moikka!   Toivottavasti kaikkien vuosi on lähtenyt hyvissä merkeissä eteenpäin.  

Pitkään aikaan en ole päivitellyt, miten Bellalla menee, joten ajattelin nyt olevan hyvä aika siihen.
Ruotsista saavuttuani olen aloittanut ratsastamaan Bellaa pikkuhiljaa enemmän ja enemmän kohti normaalia. Bella oli aika jäykkä tullessani, mutta se riehui juoksuttaessa kaikki juminsa pois. Kätevää! :D
Olen keskittynyt tosi paljon ratsastuksien aikana siihen, että hevonen on rento. Yksi, mistä huomaa tamman olevan taas "terve" on se, että se ei malta kävellä vaan hiipii ja ravaa paikalleen.:D


B ♥
Ruotsista tultuamme kävimme muutaman päivä kotiuduttua käymään Virossa shoppailemassa. Sieltä tarttuikin vaikka mitä kivaa mukaan!   Moni varmasti huomasi viimeisimmän facebook -kuvani, missä on Tallink Superstarin meikkikauppa aivan hujan hajan palasina.... erittäin voimakkaan tuulen ansiosta. Aallot olivat korkeita ja keikautti laivaa niin, että kaikki tavarat lensivät ja osa ihan rikkoutuikin.

                                        

Viikonloppuna ratsastin Bellaa gramaaneilla Mian ehdotuksesta.  En huomannut juurikaan eroa hevosen ulkomuotoon gramaaneilla kuin ilman.
Bella on ollut viimepäivät nyt kunnon liikutuksella ja pääsinkin sunnuntaina hyppäämään jo muutamaa kavalettia! Voitte vain kuvitella, kuinka tamma kiehui ja riehui...

Sain iskän kuvaamaan lauantaina ratsastustani hänen omalla Lumiallaan... videot ovat tietysti siinä muodossa, että niitä ei pääse muokkaamaan. Videot ovat siis käsittelemättömiä, mutta pääasia on, että sain ne edes YouTubeen.

Aloitin kevennellen  rennosti maneesia ympäri taivutellen reilusti suuntaa vaihdettaessa. Ratsastin ravissa myös väistöjä, jonka jälkeen työskentelin laukassa. (videon otto aloitettu vasta ekojen laukkojen kohdalta) Laukassa ratsastelin suoria urita ja ympyröitä.  Lopuksi työskentelin vielä ravissa ja vähän vielä laukassa, jonka jälkeen lopetin.  

Bella tuntui koko ratsastuksen tosi hyvältä selästä sekä niskasta. Se ei paina missään vaiheessa päätänsä käteen, vaan kannattelee sitä koko ajan, vaikka sitä ratsastaisikin normaalia matalemmassa muodossa. Laukassa Bella oli myös hyvin ratsastettavissa.     Gramaaneilla ratsastaessani en tiedä miksi, mutta ratsastan aika pitkillä ohjilla.  Onkohan muilla samaa "ongelmaa" ?KUINKA MONI MUISTAA TÄMÄN HEVOSEN? 

                                 


KUINKA MONI KÄYTTÄÄ GRAMAANEITA?
KUINKA MONTA KERTAA VIIKOSSA KÄYTÄT GRAMAANEJA?


6 kommenttia :

 1. Kiva kuulla pitkästä aikaa Bellan kuulumisia :) Käytän omallani max. kerran viikossa graamaneja jos se tuntuu tosi jäykältä enkä saa sitä kunnolla rennoksi, minullekkin ammattilainen suositteli tuolla käytettäväksi!

  VastaaPoista
 2. hankin ne vasta ja olisi tarkoitus kokeilla. Ajattelin käyttää aina välillä alkuverkassa

  VastaaPoista
 3. Kukaa mahtaa olla toi mies, joka ratsasti sun kanssa samaan aikaan? Tällä kertaa ei ees kiinnosta mies, vaan hevonen... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha se on Hasu :D
   Hevonen on Mythos ja se on myynnissä :)

   Poista