30.5.2015

Nyt muutetaan!

Moikka! Tänään on se päivä, josta olen pariin otteeseen ilmoitellut. Nimittäin muutto. Peruskouluni päättyi tänään 8,4 keskiarvoon ja tästä jatkan syksyllä Lempäälään kaksoistutkintoa suorittamaan. Aika haikeaa jättää kaikki ihanat kaverit Korpilahdelle, mutta elämä jatkuu. Päättärilahjaksi vanhemmilta sain tietokoneen, joten nyt minullakin on aikaa kirjoitella toivottavasti enemmän. 

Minä muutan Lempäälään, mutta nyt ensimmäiseksi kuukaudeksi lähdemme Bellan kanssa Koski TL:llään Karille treenaamaan. Meillähän on ollut takapakkia joka asiassa, joten pieni intensiivikuukausi ei ole pahitteeksi.  Tänään on Ypäjällä treeniviikonloppu ja jäädään yöksi jo Karille. Menoa kannattaa seurata myös blogin Instagramista nimellä Rosannenhevoselamaa. Sinne päivittelen nopeammin kaikki uutiset ja muuta hömppää.Erillistä kisapostausta en tee viime Ypäjän kilpailuista, mutta upotan videot lauantailta ja sunnuntailta tähän. Tämän kisan jälkeenhän huomasimme Bellan kiimahäiriöt. Sunnuntaina päätimme ottaa niin pienen luokan kuin pystyy, 105cm. Ajatuksena päästä vain läpi. Bellan maha oli varmasti tosi kipeä ponnistaessa, joten oli hyvä ottaa luokka, jossa sen ei tarvitse kuin juosta yli. Sijotuimme tässä luokassa.Oletko sinä menossa valmentautumaan / kesäleirille jonnekin? Minne?
-kommentti kommentista, kiitos-

9 kommenttia :

 1. Kiva postaus! :) Meillä alkaa nyt vasta kunnon treenit nivel tulehduksen takia. Onko Bella muuten menossa kesällä laitumelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Höh :(
   Ei ole :D Bellaa voi käydä syöttämässä vihreää, sillä jos se olisi puolikin päivää laitumella, se olisi tyhjennetty ja Bellan maha roikkuisi maassa :D :D

   Poista
 2. Toivotaan, että Bella alkaa taas hyppäämään mielellään! Itse olen menossa kahdelle ratsastusleirille. Toinen on Sarin tallilla, Rantsilassa ja toinen on Pihkalan ratsastuskoululla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, näitä ongelmia meinaa tuppaamaan joka tuutista..
   Noni, kiva!!

   Poista
 3. Juu oon menossa kotitallille leirille ja ehkä myös jonkin näköstä tehovalmennusleiriäkin on tiedossa;) Onnea muuttoon!

  VastaaPoista
 4. Toivon mukaan kaikki sujuu hyvin muuton suhteen. Tehotreeni kelpaisi minullekin! Hevonen on vaan kipeänä selästä joten ei tarvitse ratsastaa yhtään, jipii.... Ja lompakko huutaa kauhusta sillä ollaan menossa taas Hyvinkäälle klinikalle. Pöh möh.

  VastaaPoista