8.10.2014

TIESITKÖ JO TÄMÄN?Heippa!  Tänään postausta sponsoristani Hevostarvike Equitaresta!  Aloitimme yhteistyön alkuvuonna ja siitä lähtien Equitar on ollut kannustamassa meidän menoamme. :)  Equitarista tuskin tietää syvällisemmin. Nyt minun on määrä kertoa sinulle hieman tarkemmin!

Hevostarvike Equitar on suomalainen hevos- ja ratsastustarvikkeiden verkkokauppa joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita tuotteita kohtuullisin hinnoin. Tiedämme, että tilauksen tehtyä tuotteita on tärkeää päästä tutkimaan ja käyttämään pian, ja siksi arvoihimme kuuluu nopeat toimitukset.Valikoimaan kuuluu vaatteet ja varusteet ratsastajalle, varusteet hevoselle sekä joitain lisäravinteita ja hoitotuotteita. Valikoimaa kehitetään tarpeen mukaan.

Hevostarvike Equitar on vasta "uusi juttu", sillä se on perustettu vuonna 2013 ja verkkokauppa aukesi kesäkuussa 2013.

Kysyin Equateren Maarit Tarkiaiselta, että mikä sai hänet innostumaan ammatista?
- Equitarin toiminta on alkanut oman harrastuksen innoittamana varsinaisen työni sivussa. Olen pääasiallisessa ammatissani toiminut sähköisen liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntijana ja vastannut sähköisen markkinoinnin ulkoistuspalvelusta. Equitar on siis luonteva yhdistelmä ammatillista osaamistani ja hevosharrastustani. Equitarin liiketoiminta on kasvanut mukavaa vauhtia joten voi olla, että siitä tulee vielä pääasiallinen työni.
Hevostarvike Equitar sijaitsee Kirkkonummella, mutta kesäisin osaksi aikaa Mikkelissä! 
Kysin myös Maaritilta, millä tapaa Equitar pyörii:

- Equitar on perheyritys ja pyöritämme toimintaa yhdessä mieheni Tuukan kanssa. Jatkossa myös hetki sitten syntynyt tyttäremme Saga tullaan näkemään kilpailujen yhteydessä pop-up myymälässämme. Yrityksen pääjuttu on verkkokauppa jossa periaatteenamme on nopeat toimitukset ja henkilökohtainen, joustava palvelu. Meille on tärkeää, että asiakkaillemme jää luottavainen olo ja hyvä mieli, siksi pyrimme pakkaamaan ja lähettämään kaikki tilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä ja hoitamaan mahdolliset palautukset ja reklamaatiot nopeasti ja asiakkaalle vaivattomasti. Pyrimme aina yllättämään asiakkaamme positiivisesti. Verkkokaupan lisäksi käymme myymässä kilpailujen yhteydessä. Näistä pop-up myyntipaikoista samoin kuin ajankohtaisista tarjouksista, uutuuksista ja muista uutisista tiedotamme Facebook-sivuillamme.Kysyin myös, mistä tämä ´Equitar´ -nimi tulee?

- Yrittäjyys kulkee suvussamme ja lähisuvussamme on useampi tar-päätteinen yritysnimi viitaten sukunimeemme (Tarkiainen). Equi-alku puolestaan viittaa sekä hevosiin, että varusteisiin (equipment). Tästä yhdistelmästä muodostui nimi Equitar  • Equitarelta saa vaatteet halvalla sekä hyvin nopealla postituksella! 
  • Equitaren facebook -sivuja kannattaa seurata uusista tuotteista, tarjouksista sekä meidän kuulumisista!
  • Nettikaupassa on nyt alennukset  -sivulla upeita alennuksia pilkkahintaan! Käykää tutustumassa!


Voit katsoa kesä-syysvaatteet Equitarilta minulle tästä.
Voit katsoa syys-talvivaatteet Equitarilta minulle tästä.
Oletko sinä ikinä ostanut Equitarelta mitään?
Oletko käynyt vierailemassa heidän nettisivuillaan?
kommentti kommentista, joten linkkaa blogisi niin arvostelen uusimman postauksen!

2 kommenttia :