21.11.2013

Super estevalmennus!!

Moikka kaikki!
Minulla oli siis Mian valmennus. Aloitimme työskentelyn puomeilla väistätimme takaosaa, ja ravasimme kolmen puomin yli. Kun verkkasin itse, tiesin että teemme takaosan väistätyksiä. Harjoittelin muutaman kerran oikeaan kierrokseen väistöä, sillä se on ollut vaikeampaa.
Nyt Bonaparte väisti oikein hyvin! Laukassa teimme kulmiin pienet voltit, jolta sitten laukkasimme kolmen puomin yli. Äitini otti videota vain muutamista volteista, joten mielestäni parhaat jäivät pois, ei se mitään.
Hyppyverkka alkoi puomi-pysty-puomi tehtävällä. Bate hyppäsi todella hyvin. Aloitimme tulemaan myös pystyä, jolta neljä eteenpäin ratsastettavaa laukkaa ja okseri. Ensimmäiselle esteelle oli vaikea lähestyä, sillä B pelkäsi kulmaa, ja tarkoitus oli ratsastaa syvälle kulmaan ja sieltä pois, ja esteelle.
Linjan jälkeen tulimme ristikko-okseri sarjan.
Kokonaiseen rataan kuului sarjan jälkeen pysty-pysty-okseri kolmoissarja, ja viimeisenä esteenä vasemmasta kierroksesta "yksinäinen" okseri.
Lopuksi esteet nostettiin isommiksi, ja tulin radan uudelleen. Bate tuntui todella hyvältä ratsastaa!
Bate tuntui todella mukavalta ratsastaa. Muutama puomi tuli alas, joista muutama oli kuulemma hevosen virheitä ja loput minun.
Viikonloppuna on Tampereella kansalliset kisat, joissa hyppään junioriluokan 115cm ja avoimen 120cm. Sitten viikko kilpailuista, niin on maajoukkuekatsastukset!

4 kommenttia :

 1. ratsastat tosi hyvin! minkä kokosia hyppäätte yleensä treeneissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No riippuu valmentajasta ja tehtävästä. Mutta jos on sellainen valmennus jossa hypätään enemmänn niin 110-140cm yleensä :)
   Ja kiitos!

   Poista
 2. Ratsastat hyvin:) sun vastauksia on mukava lueskella :) ootte hyvä pari!

  VastaaPoista