19.11.2013

Viikonloppu

Näin aluksi kysymys! Ajattelin tehdä joulukalenterin, ja mietin, että mitä siihen teen? IDEOITA?! :)

Perjantaina ohjemassa oli Mian valmennus. Bonaparte oli todella energinen. Työskentelimme ensin puomeilla, ja sitten tulimme kahdeksikolla, jonka "kaarilla" olivat kolme kavalettia.
Keskellä oli ristikko-okseri (kaksi ristikkoa peräkkäin). Sen päällä piti tehdä laukanvaihto. Bate innostui tästä vielä enemmän.
Ratsastin valmennuksen jälkeen vielä Körmyn. Minun piti mennä kevyesti, mutta Hassan innostui neuvomaan minua.

Lauantaina minä sain mennä Mian kuolaimella, ja meksikolaisella turpahihnalla. Jos joku tietää tuon kuolaimen, niin huutaa minulle. Eli kolmipalaoliivi, jossa keskiosa kaareva ja kupari. Bate toimi todella pienillä avuilla. Hyppäsimme lopussa vähän isompia esteitä.
Bate toimi todella hyvin! Bonaparten jälkeen hyppäsin vielä Körmyllä jumppalinjaa.
Körmy toimi taas todella hyvin. Körmyllä viimeinen este oli 100cm.


Sunnuntaina ratsastin Bonaparten sileellä. Ratsastettavuudeltaan se oli KAUHEA! Sain kumminkin tunnin tappelun jälkeen hevosen toimimaan, ja avuille. Eino-myrsky pelotteli myös hevosia maneesissa. Ratsastin myös Kasperiinan hevosen Bellan. Aluksi en vain osannut nostaa laukkaa, sillä heitin tuntuman pois. Kun opettelin vain pitämään vastaan, niin onnistui. Tämä tilanne minulla käy myös oman hevoseni kanssa. =heitän tuntuman pois


5 kommenttia :

 1. Kiva postaus!

  Tee ihmeessä joulukalenteri! :) Ideoita mulla itselläkään ei kauheesti ole, mutta näitä klassisia: arvonta/kilpailu, kuvapostaus, leivonta/ruokaohje, muu tutoriaali, videopostaus, blogin bannerihistoria, mielipidepostaus. Tuossa nyt muutamia :)

  VastaaPoista
 2. sun ja baten tarina, varustepostaus, videopostaus tallilta, lempivaatteet, 50 faktaa itsestäsi ?:D

  VastaaPoista
 3. tuo kuolaine nayttaisi olevan tama http://www.doversaddlery.com/copper-1%2F4-moon-eggbutt/p/X1-01609/ suomalaista nimea valitettavasti en tieda.

  VastaaPoista
 4. en ole varma julkaisetko kommentit vasta hyvaksyttyasi ne niin laitan viela kerran linkin tuohon kuolaimeen jos jotenkin mokasin tuo ensimmaisen kommentin :D eli tuo kuolain on tama http://www.rods.com/metalab-copper-frac14-moon-eggbutt-bit.html suomalaista nimea en valitettavasti tieda. Olisiko joku puolikuu kuolain tms

  VastaaPoista