6.2.2014

Estevalmennus

Moi!
Minulla oli tuttuun tapaan eilen estevalmennus.
Laittelin Baten rauhassa valmiiksi ja lähdin maneesiin verkkaamaan.  Bate oli todella rento. Aloitimme kolmella puomilla peräkkäin ja keskimmäisellä puomilla tehtiin voltti siihen suuntaan, mikä kierros oli. Eli oikealta oikealle ja vasemmalta vasemmalle. Teimme samaa laukassa, mutta emme voltteja. Väleihin piti saada neljä hieman koottua ja sitten kolme todella lyhyttä laukkaa.
Laukka meni kokoamisharjoituksissa vähän sekaiseksi, mutta kun aloitettiin hyppääminen, se rytmittyi.
Ensimmäisen kerran ristikoille tulo epäonnistui, mutta muut hypyt sujuivat hyvin kohtalaisesti. Bate oli taas kerran mukavan tuntuinen ratsastaa.
Ensimmäinen rata oli myös alkuradasta hirveätä sähellystä. Radan vaikein osa oli 10:ltä -11:sta esteelle. Käännös oli todella pieni, ja minä en tajunnut kummallakaan kerralla laukata riittävästi.


Toista rataa nostettiin 15cm, joten se oli 120cm molemmin puolin. Toinen kierros oli paljon parempi, mutta minua jäi harmittamaan mokailuni. Ensi kerralla sitten paremmin.


Olemme saaneet Baten kanssa nyt yhteistyön sujumaan TODELLA hyvin. Se luottaa minun ratkaisuuni, ei kyttäile MITÄÄN ja yrittää aina parhaansa!


Valmennuksen jälkeen minulla oli vielä ratsastettavana todella upea tamma, Bella. Bellalla olen ratsastanut nyt useampia kertoja, ja tykkään tästä hevosesta todella paljon!


Pahoittelen, että tässä postauksessa ei ole kuvia. Yritin laittaa, mutta tietokoneeni poistaa koko tekstin kuvan laitettua. Viikonlopulta tulee kumminkin kuvia. Päivittelen myös blogin Facebook sivuja sekä omaa instagrammiani.

Viikonlopun ohjelmasta hiukan:
Perjantaina ystäväni Iida tulee meille asuntovaunulle ja on meillä viikonlopun! :) Ratsastamme perjantaina Baten ja Körmyn.
Lauantaina Bate ratsastetaan pellolla ja Körmyllä on hyppypäivä.
Sunnuntaina ratsastamme Baten samanlailla pellolla. En tiedä vielä, ratsastanko Körmyä.1 kommentti :

  1. Te meette tosi hyvin batenkanssa! Osaisimpa itekki ratsastaa noi hyvin ku sä! :)

    VastaaPoista