1.4.2014

Estevalmennus

Heippa!
Nyt postausta siis viime viikon Mian valmennuksesta. Toivottavasti teidän viikkonne on alkanut hyvin ja odottaa kohti viikonlopun messuja!

Minulla alkoi valmennus klo 18. Ja aloitimme työskentelyn ravissa puomeilla. Meillä oli kolme puomia, jonka välissä täytyi siirtyä käyntiin ja ennen puomia taas raviin. Bate toimi muuten hyvin, mutta minun pitää kantaa kättäni paremmin. Teimme ravityöskentelyä molemmissa suunnissa ja myöhemmin myös laukassa. Laukkatehtävässä piti väliin ottaa kolme laukkaa. Laukkatehtävä sujui mielestäni ihan hyvin.Seuraavaksi oli vuorossa esteverkka. Ainut, mitä minun pitää korjata, on olla pidempään hypyssä. En siis saa suoristaa ylävartaloani heti. 
Ensimmäinen rata meni todella huonosti, mutta toinen rata alkoi olla jo parempaan päin! :)
Rata oli 120-130cm?Valmennuksen jälkeen minulla oli edessä vielä toinen valmennus putkeen.. Nimittäin Körmyn!
Körmyllä oli samanlainen verkka, mutta edellisen valmennuksen kolme askelta kavalettejen välissä muuttui neljäksi laukaksi! Tämä oli aika vaikeaa, sillä Körmyllä on pitkä laukka. Onnistuimme kumminkin tosi hyvin. Körmyn kanssa minun pitää istua enemmän sen ympäri ja tukea käsillä ja jaloilla. Körmyä on nyt vain koulutettava, jotta siitäkin tulee yhtä ihana hypätä kuin Bonapartella!

 

Ja sitten on yksi video, jonka haluan näytettäväksi... Jotain niin hirveetä miten ihmiset voivat kohdella hevosia..! Kantaa saa ottaa.. :(

 

Sitten iloisempaan asiaan: Tampereen hevosmessuille! Minä siis hyppään siellä lauantaina  Junior Torphy 120cm luokan, sekä sunnuntaina minut kutsuttiin vielä viestiluokkaan!

Kuinka moni on tulossa messuille?
Nähdään siellä! ♥

18 kommenttia :

 1. olen tulossa toivottavasti tnähdään

  VastaaPoista
 2. Teidän meno näyttää tosi kivalta, ainakin parissa ylimmässä videossa! En saanut muita videoita katsottua hidastelevan koneen takia :s Blogi vaikuttaa mielenkiintoiselta ja laadukkaalta, jään seurailemaan! :)

  http://rosevermella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. mä oon tulossa :)hyvin meet! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivasti menee, mulla ei edes tuollaisilla esteillä riittäisi varmaan päätä itselläni :D

  VastaaPoista
 5. Moi! Siis aivan mielöttömän hienoa seurata sua ja Körmyä! :) itse olen hoitanut Körmyä vuosia kun se oli vielä ravipuolella, enkä olisi ikinä uskonut että sen saa noin hienosti hyppäämään! Onnea teille, jään varmasti seuraamaan :) ihanaa että Körmy on saanut noin hienon kodin!!

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. sulla on kyllä kivan tuntuinen blogi ! ja kivalta näytti meno.
  halusitko tsekata mun blogia sarajamake.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, käyn katsomassa kun menen seuraavan kerran koneelle :)

   Poista
 8. Oli tarkoitus tulla messuille, mutta Annikalla on viimeinen turnaus tuolloin. Nyt harmittaa entistä enemmän ettei päästä. Mutta hienoa Rosanne ja onnea matkaan! :)

  VastaaPoista
 9. Hienosti menitte hevosmessuilla. Liityin lukijaksi :)
  Hyi että... toi video sai kyllä kyyneleet pahemman kerran silmiin. Miten se raha saa ihmiset sekoomaan välillä ihan täysin.

  VastaaPoista