27.4.2014

KAHDET KILPAILUT


Heippa!

Minulla on ollut nyt vähän hidas postaustahti, sillä olen päättänyt panostaa nyt kouluun kun enää päiviä jäljellä 23! Ja olenkin parantanut. Sain äidinkielen puheesta 9, mielipidetekstistä 9 ja kokeesta 10-! Viime koe oli 6½ joten parannusta on tullut. :)
Sitten kuitenkin tähän ankaraan hevosmaailmaan. Viikonloppuni alkoi  hyvissä merkeissä.
Koulun jälkeen tulin käymään kotona, sillä Korpilahti -lehden toimittaja tuli tekemään minusta juttua.

Tallilla ratsastin ensin Baten. Kävin laukkasuoralla kävelemässä ja ravailemassa, jonka jälkeen menin kentälle vielä hetkeksi. Pihalle oli rakennettu jo kisarata, joten ratsastin verkan puolella. Ratsastukseni pääpainona oli saada hevonen rennoksi. Se onnistui todella hyvin ja Bonaparte oli rento tosiaan 100%!
Hoidin hevosen pois, jonka jälkeen kävin syömässä ja klo 21 ratsastin Körmyn.  Körmy luuli, että pääsee hyppäämään ja siitä syystä viritti itseänsä joka hetkellä ja laukassa perä lensi taas niin että hyvä kun kyydissä pysyin. Körmykin kulki sittemmin todella hyvin.Lauantaina oli MPllä kilpailut. Hyppäsin Körmyllä 60 ja 70-80cm. Hyppäsimme ensimmäiset ulkokisat, joten luokat pidimme pieninä. Ensimmäinen luokka sujui todella hyvin, voitimme!
Minun oli tarkoitus aloittaa uusinta lyhyellä tiellä, mutta Körmy pukitti ja päätin kiertää kauempaa, muuten olen todella tyytyväinen hevoseen.Toinen luokka oli myös todella hyvä. 3-4 linjalla Körmy jätti kuitenkin takajalat nostamatta ja puomi tippui. Ei sen väliä, kuhan hevonen toimi ja on miellyttävä ratsastaa!
Tänään minulla oli sitten seurakoulukisat Saajan tallilla! Hauskaa! Verkassa Bate oli ihan ihmeissään, miksi ei saa mennä täysiä ja missä ne esteet ovat. Taivuttelin herraa kuitenkin sen verran, että rentoutui. Radalla paketti kuitenkin hajosi. B jäätyi ja meni jäykällä niskalla. Ajattelin sitten parhaaksi olla ratsastamatta sitä minkään näköiseen ´peräänantoon´.
Luokka oli helppo C:2 2000. Pisteitä saimme 60,75%. Odotin jotain 50%:ttia, mutta tämä parempi. Emme ole kouluratsukko, joten tälläisiä kilpailuja ei tarvitse ottaa vakavasti. Kyllä, aiomme käydä jatkossakin seurakoulukilpailuja, hauskaa ajanvietettä ja Baten mielestä oli hauskaa käydä töräyttämässä koulukiemuroita!
Näin kouluratsastusfiiliksissä: mitkä ovat teidän parhaat kouluprosentit sekä oletteko ikinä tippuneet tai hypänneet aitojen yli koulukisoissa?

6 kommenttia :

 1. Meillä meni joskus lisätty ravi pitkäksi ja poistuttiin tyylikkäästi kouluaidoista :D

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus :) Osaat hyvin ratsastaa. Toi sun uus banneri on aivan ihana ♥

  VastaaPoista
 3. Mä oon kerran jyrännyt ponin kanssa kouluaidat kumoon... :D Parhaat prossat taitaa olla siinä 69 % paikkeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! :D no mutta 69% on kyllä tosi paljon, wau!

   Poista