22.4.2014

Tavoitteet hevoseni kanssa kilpalukaudelle 2014

Heippa!
Nyt on ollut taukoa kirjoittamisesta, sillä ei ole ollut aihetta mistä kirjoittaa. Nyt on kuitenkin suunnitelmat hiukan muuttuneet molempien hevosten kohdalla..

Otetaan ensin tämä ykköstykki, eli Bonaparte.

Baten kanssa on nyt suunnitelmat vain kuukaudeksi, sillä se miten koko kauden tärkeimmät kisat menevät, määräävät meidän suunnitelmia.
Nyt viikonloppuna on MPn harjoituskilpailut, joissa hyppään 110 ja 120. Sitten siitä kaksi viikkoa 8.-11.5 on Korpikylän Spring Tour, jossa hyppään ainakin 120cm luokat. Korpikylä on upea paikka ja ollaan oltu treenaamassa siellä viime vuonna paljon ja samat kisatkin hypättiin. Tosin 90cm ja 100cm tasolla.Korpikylästä viikko on minun konfirmaatio viikonloppu, jolloin ei ole kuin sunnuntaina 18.5 Batella Match Show.
Kauden isoimmat kisat, minun elämäni isoimmat kisat ovat kansainväliset Ruilan kilpailut. Ne ovat tasan kuukauden päästä 23.-25.5, jolloin minun on määrä hypätä iso junioriluokka.
Jäämme kuitenkin vielä Ruilaan, sillä siellä on vielä toisetkin kilpailut.
Meillä on tarkoitus käydä Baten kanssa myös koulukisoissa. Ekat ovat nyt sunnuntaina! Siistii x)


Videolla ratsastaa Petri Korhonen Almalla, jolla hän on hypännyt 140cm luokkiakin. Video Ruilasta, jossa näkyy samalla paikkaa. Ratsukko oli toinen.

Körmyllä on kuulemma laitakammo, ja jätin haaveet kilpailu-urasta jo pois. Mia kuitenkin kertoi, että se matkustaa rekassa oikein hyvin. Nyt hoidan Körmylle aluelupaa ja aiomme käydä osakilpailuja kohti HIHSiä. Hyppään Körmyllä viikonloppuna ensimmäistä kertaa ulkokisoissa.


Ihanaa kun mulla on näin upeat hevoset!

Onko joku tulossa kisaamaan tai katsomaan Korpikylään? Olisi myös tosi kiva kuulla, onko teillä mitä tavoitteita tälle kaudelle :)

8 kommenttia :

 1. mä meen kuvaileen kokoviikonlopuksi! :)
  heppoja: http://heidiwilma.blogspot.fi
  valokuvausta: http://wilmaheidi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mä oon tulossa ainaki kuvaamaa niitä korpparin kisoja! Oon itseasiassa ottanu noi viime vuoden kuvatki jotka tähän postauksee laitoit! :D Kisaamaan en varmaa ite tuu, vaikka kotitallin kisat onkin.. :D

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja ihania kuvia :) mun blogin saa käydä katsomassa unelmienaikaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin itse olen tulossa kilpailemaan korppariin kanssa vähän pienempiä luokkia tuon oman ruunani kanssa joka palaa saikulta :)

  VastaaPoista
 5. Mul on tavotteet ratsastuskoulun tuntihepalla. 90cm siistejä ja puhtaita ratoja, kun nyt jos se päättää jtain radalla esim.kieltää jollekkin esteelle niiin se ei mee enää yli siitä.. Joten nyt on vaan 80 ja 90cm radat tiedossa :)!

  VastaaPoista