23.8.2014

JUMP, JUMP IN!


Heippa!
Tänään minä tein piiitkästä piitkästä aikaa töitä kavaleteilla. Puomin yli olen viimeksi mennyt kaksi viikkoa sitten Lappeenrannassa. :D


Aloitin keventelemällä maneesia ympäriä ja taivuttelemalla aina volteilla reilulla ohjalla. Bella tuntui alkuun jo todella hyvältä, sillä ratsastin sen eilen hyvin läpi!
Tein myös ravissa takaosanväistöjä. Videolle ne eivät harmillisesti ollut osunut, mutta ei hätää. :)
Aluksi laukassa ratsastin kevyessä istunnassa vain nauttien siitä. Myöhemmin istuin alas satulaan ja rupesin hiukan työstämään. Ratsastin kevyesti eteen ja kokosin. Videolle nämäkään eivät osuneet, ei siinäkään mitään.
Harjoittelin myös vastalaukkaa, mikä koitui hiukan haasteelliseksi.  Haasteellisuudesta huolimatta tamma tuntui todella hyvältä!Tulin puomit muutaman kerran ravissa, jonka jälkeen laukassa. Puhuin Bellalle paljon, sillä se oli tuttuun tapaan innoissaan. Muutaman kerran jälkeen äiti nosti ne "täysimittaisiksi" ja tulin muutaman kerran ennen seuraavaa tehtävää.
Seuraava tehtävä oli siis ´kolmoissarja´ muutaman sentin korkeudessa. En saanut kertaakaan tarpeeksi hyvää paikkaa omaan mieleen, mutta tämä harjoitus oli Bellalle tosi hyvä.

Lopuksi tulin vielä kaksi maahankaivettua okseria. Bella oli koko ajan kuulolla, pohkeen edessä sekä tarpeeksi rauhallinen! Olen todella tyytyväinen hevoseen sekä itseeni, vaikka tehtävät olivat helppoja ja esteet polvenkorkuisia. :)


Lopuksi kävin vielä kävelemässä pihalla ja äiti nappasi muutaman kuvan meistä! ♥


MILLAISISTA KAVALETTITEHTÄVISTÄ PIDÄT ENITEN?
ONKO HEVOSESI KUUMA VAI ENEMMÄN ETEEN RATSASTETTAVAA TYYPPIÄ?
MIKÄ OLI MIELESTÄSI PARAS KUVA, MITÄ MIELTÄ OLET POSTAUKSESTA?


5 kommenttia :

 1. Hienot kuvat, ja nätisti meette :) Mun liikutuspolle on todellakin eteenratsastettavaa tyyppiä, mutta kun kerran ollaan puomeja menty, niin niistä se kyllä tykkää :D Ja laitoin facessa kaveripyynnön jotta viestiä voi laittaa, nimeni on Venla Martin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Haha! :)
   Hyväksyin pyyntösi!

   Poista
 2. Kiva postaus ja hyviä kuvia ! :) Tosi sulonen hevonen sulla :3

  VastaaPoista
 3. Sulla on aivan super ihana satulahuopa, minkä merkkinen ja mistä ostit?
  Löysin facesta sun blogin ja aln sua seuraileen.
  http://hevoselamaasaransilmin.blogspot.fi/ on mun blogi, jos haluat alkaa lukemaan?

  VastaaPoista
 4. Mistä syystä Bellalla on pintelit ja suojat etusissa? :)

  VastaaPoista