23.9.2014

LOPPUKAUDEN KILPAILUT!


Heippa!
Ajattelin, että voisin tiedottaa teillekin, missä päin meillä nyt kilpailuja enää on tulossa. Kilpailuja ei paljoa enää ole, mutta ei anneta sen haitata!Seuraavat kilpailuni ovat Ypäjällä tämän viikon lauantaina ja sunnuntaina.
Lauantaina hyppään 115cm  verryttelyluokkana sunnuntaita varten. Sunnuntaina minulla on joukkuehallimestaruus, missä hyppäämme MPn kanssa. Kilpailu käydään 110cm ja 120cm korkeudella. Minä en tiedä vielä, hyppäänkö 110 vai 120, mutta sitä kysyn taas Mialta seuraavan kerran tallilla.Ypäjän jälkeen, eli ensi viikolla minun oli tarkoitus hypätä Jyväskylän Polleparkissa viimeiseen 5 minuuttiin, mutta...


tänään tuli tieto, että minut on kutsuttu Helsinki International Horse Showhun! Alunperin ei ollut tarkoitus siellä hypätä kolmen kuukauden yhteistyöllä, mutta hyppäämään on tarkoitus mennä!.
Hyppään HIHSissä siin Junior Touria torstaina ja perjantaina. Jos hyvin menee, niin myös sunnuntaina. Tästäkin kilpailusta tulee tarkempaa tietoa. :)

OLETKO TULOSSA KATSOMAAN HIHSIÄ?
MITÄ MIELTÄ OLET SIITÄ?
MONENAKO VUONNA OLET KÄYNYT?

8 kommenttia :

 1. Vautsi, hienoa! :)
  Mä tuun HIHS'iin, esiinnynkin siellä lasten matineassa lauantaina kuten viime vuonnakin. Kahdesti olen HIHS'ssä käynyt ja on kyllä aina ollut tosi kivaa!

  VastaaPoista
 2. Jeii, hienoa että menet Hissiin! On se vaan omanlaatuisensa kokemus joka kerta :)
  Itse olen käynyt siellä kolmesti mutta taitaa tänäkin vuonna jäädä käymättä. Lippujen hinnat ovat suolaiset, ja suolaisemmat niistä tekee se että täältä keski-suomesta pitäisi etelään päästä eikä sekään halpaa ole. Taidan säästää rahaa ja mennä Tukholman Horse Show'hun :)
  Paljon onnea matkaan kisoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)
   Höh, ehkä sitten joku toinen kerta!
   Kiitos! :)

   Poista
 3. Wau, onnea hihsiin pääsemisestä! Itse olen lähes joka vuosi siellä käynyt ja uskon että tulen tänäkin vuonna :)

  VastaaPoista
 4. Wau, upeeta!! En ole käynyt kertaakaan katsomassa HIHS'siä, mutta haluaisin kyllä päästä joku kerta... Olisi ollut varsin hienoa nähdä teidät siellä. Onnee tosi paljon! :)

  VastaaPoista