18.7.2013

18.7

Tänään oli sateista, joten tunti oli maneesissa. Sinne pääsee suoraan tallista, ei ainakaan pääse kastumaan! :D

Aloitimme keventämään ja jokaisessa kulmassa piti tehdä harjoitusravissa voltit. Muuten onnistui, mutta Bate jännitti kulmia, joten sain taivuttaa aika reilusti asetuksen sisään.

Seuraava harjoitus oli tulla 4puomia. Ne oli laitettu saman lailla,kuin ensimmäisen päivän harjoituksessa, tulimme hieman erilailla=1 puomin jälkeen jatkettiin suoraan, kaarrrettiin vasemalle tai oikealle, tehtiin voltin kaarre ja jatkettiin toiselle. En voi nyt piirtää sitä tai laittaa kuvia, koska kirjoitan tätä puhelimella.

Teimme tätä myös laukassa molempiin suuntiin.Vasen puoli menee leikiten, muttta oikea puoli on hiukan heikompi, joten siinä on enenmän työtä.

Viimeisenä tulimme laukassa 4 puomia peräkkäin. Välit olivat eri pituiset, joten kaksi muuta tultiin kolmella laukalla ja kaksi neljällä.
Vasemmalle oli helpompaa. Oikea oli kumminkin jo parempi. 

Kuulemma mun ratsastus on muuttunut täysin tämän muutaman päivän aikana..olen miian mielestä käsien, vartalon ja joka asiassa rauhallisempi ja maltillisempi!:)
Saa nähdä mitä ihmeitä tulee vielä viikossa c:

Huomenna alkaa siis Ypäjän kilpailut!
Sieltä tulee uusi postaus sitten kuvien ja videoiden kera!

MUISTAKAA EDELLEEN SE ARVONTA! TÄHÄN VOI MYÖS ILMOTTAUTUA, KUHAN KIRJOITTAA, ETTÄ ONKO LUKIJANA..22. maanantaina selviää voittaja! :)

2 kommenttia :