20.7.2013

Jumping Kemiö/Ypäjä

Tänään oli vuorossa Ypäjällä kansalliset kisakarkelot!
Kävelin Mian kanssa radan ja painoin sen mieleeni tarkasti.. verkkaan mulle unohtu hanskat ja rintaremmi ja olin 3 ratsukkoa jäljessä.. :D
No, kiirettä ei tullut, onneksi. Verkka sujui tosi hyvin.
Radalla ollessani valmistautumassa, radalla oleva ratsukko kaatui ja ambulanssi tuli paikalle..menin takaisin verkka-alueelle. Kävelin hetken ja sitten kun auto oli sieltä lähdossä, otin viimeisen kerran pystyn.
Aloitin radan ja mun jännitys oli suuri! Ajattelin vain että rauhassa niin hyvä tulee! :)
Radalla ei oikeastaan tullut mitään ongelmia ja saatiin sitten puhdas rata!
Korkeus oli siis 110cm.
6/71

Seuraava luokka oli 120cm. Verkka sujui mainiosti, kunnes piti lähteä radalle. Bonaparte päätti että ei sinne enää kolmatta kertaa mene...se keulas muutaman kerran ja pukitteli mutta saatiin me sinne..no kiire siinä mulla tuli ja mä rupeen säheltää aina kun tulee kiire..
Aloitin radan liian hitaasti ja sitten lisäsin vauhtia...vähän liikaa. Este numero 6:lle tuli kielto. Se oli radan teknisin ja vaikein este. (sama tilanne, kuin kuopiossa 115cm radalla se pysty, joka putosi..5. este) Puskin liikaa vauhtia ja siihen tuli kielto. Tulin toisen kerran vielä enemmän paineessa ja ehkä vähän liian vinoon, joten siihen tuli sitten toinen kielto.. ei lannistuta tai luovuteta! :)
Huomenna on metsäkentällä 110cm ja yritetään tehdä siitäkin mahdollisimman tasainen rata.
Tulen myös sunnuntaina Este Champion luokan 110cm.

Ja radalta kuvia..*videolaatu*

ps. aika olisi ollut paljon parempi, jos olisin ratsastanut yhtäänkään aikaa, nyt yritin vain saada tasaisen suorituksen, ja hyvä niin :)7 kommenttia :