29.7.2013

Kuulumisia

SORI, kun tulee monta postausta perätysten. Tänään mun piti tehdä se My Day, teinkin mutta kuvat ei suostu lataantumaan :(

Tänään heräsin tuninn myöhässä, koska valvoin aika myöhään..5 tunnin unet ei olis riittäny..:D
Laittelin tänään hevosia Mialle ja niiden jälkeen mulla oli valmennus.
Aloitettin ravaamalla 4 korotetun puomin yli, kaarteissa takapäätä ulos ja kahdeksikolla suunnanmuuttajana oli pikku kavaletti. Siitä jatkettiin sitten taas toiseen kierrokseen 4 puomille.

KUVAAN TULI VAHINGOSSA 3 PUOMIA, siinä oli oikeasti 4 (:
Laukassa tulimme 4 puomia, jotka taas nousivat vähän. Sitten kaarteessa raviin ja harjoitusravissa lähestyntä pystylle, joka nousi koko ajan.
Tarkoituksena tässä oli jumpata selkälihaksia, kaulalihaksia ja muutenkin sitä, että hevosta ei saa auttaa, vaan sen on pärjättävä itse.
Pysty nousi 100cm. Sitten tuolta pystyltä käännettiin vasemmalle ja pitkällä lähestymisellä okserille.
Okseri oli 115cm.
(kuvassa ei nyt ole sitä)


Sitten menin laittamaan Körmyn ja lähdin ratsastamaan! Jenni tuli auttamaan puomien laitossa.
Menin jöllikällä näin:

Ja myös sitten takasin päin. Körmy ei kieltänyt kertaakaan eikä myöskään tiputellut kuin kaksi kertaa alussa! :) Hienosti meni, vaikka esteet ei olleet isoja. Tosin sille ne olivat :D Körmy oli tosi innoissaan ja oli vaikea saada perus kolmipalalla hallintaan, mutta siinähän se puksutti:)

Olin lähdössä tallista, kun mulle ilmotettiin että olis Hawa vielä ratsastettavana. No, se laitettiinkin mulle valmiiksi, koska menin itse laittamaan kengät ja kypärän yms.
Hawalla ei ole ratsastettu ennen (paitsi kun kävelin sen selässä pari päivää sitten), joten se oli tosi jännittynyt. Kun otin ohjat käteen se rentoutui heti ja houkuttelin sitä peräänantoon ja se meni kuin vanha tekijä! Ravissa sama homma! Tosi hienosti meni! ♥ :)

Huomenna on Batella rata treeni, Körmyllä jotain kevyttä ja Hawalla reenii!

1 kommentti :