16.7.2013

Toinen valmennuspäivä

*muistakaa arvonta!*
*kuvat koitin laittaa pyynnöstä isommaksi, mutta ne tulivat tosi rumasti ulkopuolelle, joten jos haluatte tarkastella kuvia, voitte painaa niitä niin näkyy paremmin xD*
Eli toinen päivä starttasi hevosten merkeissä aamulla Lempäälässä.. nimittäin kävimme ostamassa äidin kanssa uudet ohjat ja hanskat.


 Eli noi ohjat on W-Profilen ja maksoi 76e..Tarkoituksena oli ostaa ihan perus Roeckl:n hanskat, mutta kokeilime tätä Solar mallia ja sitä "perus", niin tämä piti paremmin!
Molemmat toimi tosi hyvin tänään, ja ohjat eivät valuneet yhtään! :)

Valmennus mulla alkoi klo 14. Aloitin ravailemaan, bate oli tosi rento ja tyytyväinen!! c:
Laukkasin kierroksen molempiin suuntiin kevyessä istunnassa.

Aloitimme ympyrällä menemällä ravipuomeja ja kaarella väistättämään takapäätä. Puomeja tulimme ns kahdeksikolla.. kuvasta näkee paremmin... seuratkaa vain viivoja  XD
Sitten ravasimme 3 puomin sisäpuolelta ja 2 puomin ulkopuolelta tehden hidastettua ravia ja sitten lisättyä. Kiinni saaminen oli tosin vaikeampaa kuin lisääminen xD
Laukassa teimme samaa ja myöhemmin lisäsimme nuo 2 puomia. Laukka oikeaan on heikompi, joten muutaman kerran sai sitä kannustaa jaksamaan.

Seuraava harjoitus oli tulla 3 kavalettia 5 laukalla. Aluksi oli aika haastavaa, koska bate innostui niistä, mutta sain silti mahtumaan 5 laukalla..kun teimme toistoja molemmista suunnista, väli viidellä oli jo normaalin tuntuinen!
Sitten lisäsimme pystyn siihen. Se nousi reiluun 120cm

Videoita en saanut valitettavasti ladattua, koska ne oli latautumassa 2 tuntia ja jäljellä oli vielä 1000min, enkä viitsinyt jäädä odottamaan. :( mutta laitan latautumaan huomenna, toivotaan että silloin onnistuu! :)

AINIIN Jään muuten tänne MP Riding Centriin viikoksi vielä! :) Eli palaan vasta 28.7!

1 kommentti :

  1. Tosi kiva postaus!:) yritän muistaa liittyä lukiaks kunhan meen koneelle!!:)

    adajablanca.blogspot.fi

    VastaaPoista