8.9.2013

Nuorten hevosten skaba!

Tänään minun piti mennä 120cm, mutta vaihdoin sen 100cm:n koska halusin päästä vain läpi ja kun hevonen oli täys pissipää niin parempi vaihtoehto tuo (:


Verkassa bate oli todella mukava ja teki kaiken mitä pyysin. (parempi oli että teki kuin temppuilisi :D)

Aloitin hyppäämään ristikolla ensin vasemmasta kierroksesta ja sitten vaihtelin suuntaa oikea-vasen jne. 
Sitten pientä pystyä oikeasta kierroksesta ja sitten vasemmasta pienestä käännöksestä. Bate hyppäsi todella hyvin.´!
Tänään oli helpompi verkata kun ei ollut 20 ratsukkoa samaan aikaan!
Okserille eilen radan jälkeen hyppäsin muutaman kerran ja annoin samalla raippaa kaulalle niin jo oli tänään imua sinne! :D
Kun kilpailun alkuun oli minuutti, portilta lähdin taluttamaan Batea areenalle. Nousin keskeltä kenttää selkään ja tänään B ei tehnyt mitään temppuiluja yms! Valmistautuessani ravasin veden ohi, sillä ajattelin että jos Bate huomaa katsoa sitä radalla, mutta ei.

Rata alkoi okserilla. Aloitin vasemmasta kierroksesta ja siitä kaari 2 pystylle. Pystyltä oli normaali 5 laukkaa okserille, jossa oli vesi alla. Sitten okserin jälkeen suoristus ja kaari 4. sarjalle. Ehkä radan vaativin kohta meidän kanssa oli se "metsä" pääty, pysty-6 laukkaa kaarella ja okseri. Ensimmäiselle eli 5. pystylle Bate lähti aika kaukaa, mutta saimme mahtumaan 6 laukalla.
 7. este oli okseri. Tämä on minulle kiduttavinta, kun pitää vain laukata kohti estettä, sillä paikkaa on turha katsoa niin kaukaa. Paikka oli ehkä omaan mieleen vähän lähellä, mutta ponnistusaluetta katseltaessa ihan normaali (:
Sitten oli hetken suoristus ja käännös oikealle ja okseri. Viimeinen pysty, päätin kiertää kauempaa, sillä kaikistä ärsyttävintä olisi jos viimeinen este tippuisi!

Puhdas rata ja nopein aika ja arvostelu A.0.0, joten saatiin ruusuke portilta. Jos arvostelu olisi ollut vaikkapa A.2.0 niin olisi voittoruusuke tullut:)
Minun osuudessani tuli 2 vai 3 puhdasta, joten ei paljon!


Rata ei ole mielestäni siististi ratsastettu, sillä B oli todella vahva ja jouduin ottamaan muutaman kerran vähän isommin kiinni.
Kilpailun jälkeen laitoimme hevosen pois ja koppiin ja lähdimme.
 Ei kommentteja :

Lähetä kommentti