5.9.2013

MP Riding Center kutsuu taas! ♥

Tänään en mennyt kouluu, sillä lähdimme 12 aikaan tallille ja sieltä ajamaan kohti Hämeenlinnaa.
 
Kun saavuimme, talutin Bonapartea ja sen jälkeen heitin sen karsinaan. Sitten menin laittamaan omat varusteeni ja Körmyn valmiiksi.
Käynnissä aloin pehmittelemään ja ottamaan hevosta avuille. Alussa Körmy hiukan poikitteli, mutta kun tuin sitä niin pysyi suorana. Ravissa tein ympyröitä, pohkeenväistöja ja vaihtelin suuntaa puomin avulla. Laukka onnistui jo paljon paremmin kuin viimeksi, sillä ei kaikki opii tule yhdessä viikossa (:

Hyppäämisen aloitin pienellä kavaletilla, suoralla, pitkällä lähestymisellä. "jöllikkä" hyppäsi todella mukavasti! Nyt kun se on saanut lihasta, se näyttää paljon suuremmalla tavalla, kuinka paljon tykkää hypätä. Sitten tulin pienen radan.

Esteet oli ehkä 70cm kokoisia. Körmy otti muutaman ilopukin aina esteen jälkeen, tykkäsin tositositosi paljon! :)
 
Körmyn jälkeen lähdin laittamaan Bonapartea. Alussa taivuttelin käynnissä ja lähdin ravaamaan. B oli todella rento ja miellyttävä ratsastaa. Laukka oli todella rytmikästä, sillä olen harjoitellut todella monena päivänä sitä niin paljon. Oikea laukkakin tuntui hyvältä.
Tulin Baten kanssa ensin pienellä kavaletilla pitkällä lähestymisellä. Sitten tulin muutaman kerran lyhyellä sivulla aaltolankkua.
Seuraavana tulin vesihautaa pitkällä sivulla. Bonaparte ei edes katsonut sitä! Eli se ei ollut mikään kuiva matto, vaan siellä oli myös vettä :)

Sitten tulin pienen radan. Tämä onnistui niin hyvin, että lopetin. Olen todella tyytyväinen Bateen, sillä yleensä se on pelännyt pientäkin vesimattoa ja huhtikuussa ei mennyt maneesiin jos siellä oli maassa vesimatto, vaikka sitä ei hypätty.! ♥


Lopuksi menin vielä Hawan. Sen kanssa tein pohkeenväistöjä ja harjoittelin perusjuttuja.

Ratsastuskuvia ja videoita ei valitettavasti ole, sillä äiti ja iskä meni hoitamaan joitakin asioita sillä välillä kun ratsastin.
Kuvat sain nyt suuriksi niin, että lisäsin ne viimeisenä alhaalta ylöspäin.

Huomenna alkaa siis nuorten hevosesten festivaalit ypäjällä ja siellä hyppäämme huomenna 110 ja 120. Lauantaina 120 ja sunnuntaina 120.

Saa heittää kommenttia! :)

2 kommenttia :

 1. Heh ahkera blogi stalkkaaja päätyy taas kommentoimaan (; Mut ratsastat ihan huipusti enkä tiedä kovin montakaan sinun ikäistäsi joka 120cm luokkia hyppää! Itse tullut vain yksittäisenä 120cm...xd
  [Teeppäs sinäkin "100 faktaa minusta"-postaus] ((;

  finallyfoundy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun kommentoit :)
   Jep, se 100 faktaa minusta postaus voisi olla kiva :D

   Poista