26.9.2013

Oliverin valmennus ja syksyn kuvia 2013

Näin alkuunsa pahoitten, kun en ole kirjoittanut pitkään aikaan. Olen ollut kipeänä, joten Bonapartella oli kaksi vapaapäivää putkeen. Sitten minulle ilmoitettiin, että on pakko mennä Olkun valmennukseen. Noh, olin kuumeessa mutta valmennus sujui mielestäni todella hyvin.

Ostimme B:lle Cavalorin Calm (<--- klik!) ainetta, sillä Criollon magesium on melkein loppu. Meidän piti ostaa pienempi määrä, mutta ei ollut. 5 kg astia siis ostettiin..
Esteitä ei nostettu kuin max 110cm, sillä 2 vapaan jälkeen en kannata hyppäämistä. Väliin oli mukava tehdä tuollaisilla pikkuesteillä töitä.

Aloitimme ravissa puomi-lankku-puomi diagonaalilla ja vaihettiin suunta vasempaan.
Mielestäni istuntani on parantunut näillä pienemmillä esteillä, etten myötää liikaa. Muutaman kerran tuli vielä "tonäisy".

Sitten tulimme tekniikka linjaa, jossa oli pysty-puomi-pysty-puomi-pysty. Tämä väli oli normaali sarjaa hieman lyhyempi.
Kahvio päädyssä, jossa lähestyttiin oranssia okseria, en päässyt kertaakaan kunnolla kulmaan. Bonaparte pelkäsi nostettuja kavaletteja ja vaikka kuinka yritin työntää sen sinne, niin enempää ei mennyt. Se ei kuitenkaan haitannyt lähestymistä.
Kun aloitimme radan, ensimmäinen lankku oli B:lle pelottava. Tai oikeastaan puomit, jotka oli työnnetty esteen alle. Bate jähmettyi jännityksestä ja sen vuoksi jalka jäi "jälkeen"
Kulmassa minun pitää enemmän laukata, ei ottaa kokoon. Laukka hyytyi hiukan kulmassa. Lankkuokseri oli kai reilu 100cm ja lankku, jolla aloitettiin, oli samoja korkeuksia.Tänään ennen talleiluaTänään kävin ratsastuksen jälkeen kuvailemassa vähän, samalla kun lenkkeilytin koiraani! :)
Videota vielä tän päivän talleiluista ( TODELLA LYHYT!)  
Videot meni vähän outoihin kohtiin mutta..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti