12.9.2013

Yhteistyö Horzen kanssa :)

Tässä postauksessa esittelen tuotteita, joita olen Horzelta saanut.

Unohdin kirjoittaa että satulahuopa pesun jälkeen EI muutu miksikään. Väri, muoto jne pysuvät samanlaisena kuin uutena! Joitakin huopia saa vetää pesun jälkeen tosissaan jotta ei mene kupruun!! pahoittelen että tämä tulee alkuun mutta puhelin ei suostunut kirjoittamaan satulahuovan esittelyn kohdalle.
Horze White Edge Diamond otsapanta
http://www.horze.fi/Horze-White-Edge-Diamond-otsapanta/10571,fi_FI,pd.html
Laadukasta mustasta nahkasta valmistettu musta otsapanta, jossa on tyylikäs timanttikoristekuvio. Otsapanta sopii hyvin yhteen muiden varusteiden kanssa!

Kannuskumit
http://www.horze.fi/Kumiset-kannussuojat/39920,fi_FI,pd.html

Näitä tarvitaan AINA! Jos kannukset heiluvat tai hiertävät niin nämä ovat ehdottomat. Minulla on kaikissa kannuksissa kumit.
Horze Toulouse -yleissatulahuopa
http://www.horze.fi/Horze-Toulouse--yleissatulahuopa/17061,fi_FI,pd.html

Huovassa on ihana koristelu reunoissa ja tuottee sisäpuoli on vohvelikangasta. Huopa on mukavan näköinen ja sopii/mukautuu hyvin satulaan. Minulle on aina tärkeää, että satula ja satulahuopa sopivat hyvin yhteen ja ovat "pakettina", kuin se että on vain satulahuopa ja satula, mutta eivät ole "yhtä". Tämä huopa sopii hyvin pakettiin! :)


Cavallo Ergonomical -sukat ohuella varrella
http://www.horze.fi/Cavallo-Ergonomical--sukat-ohuella-varrella/31291,fi_FI,pd.html
Sukat ovat ohutta materiaalia varresta ja hieman paksumpaa kangasta nilkasta varpaisiin. Todella mukavat jalassa! Minä valitan aina useista sukista, että "pikkuvarvas on huonosti", "sukat valuu" tai kiristävät. Tässä on sukka omaan jalkaani! :)
Monia värivaihtoehtoja.
Sukan varressa on Cavallo -logo.Horze Natural pölyharja

Tampico- luonnonkuituharjakset. Harja on todella mukava käteen, sillä sen selkä on kaareva. Irroittaa pölyn ja on passeli myös päästä aran hevosen harjaamiseen. Ainakin Bonaparte antoi harjata ilman hyssyttelemättä.(viimeisiä kuvia kone ei suostu suurentamaan.... :(Laittakaa mielipidettänne postaukseen ja onko teillä jotain kokemusta näistä tuotteista? Millaisia ovat olleet? :)


5 kommenttia :

 1. Mul on samanlainen otsapanta ihan sika hyvä:)

  VastaaPoista
 2. Meillä on tuo satulahuopa. On muuten tosi hyvä mutta ainakin yhdellä hevosella hangannut selästä satulan takaa tuo paksu sauma vaikka kuinka nostaa huopaa. Mutta edullinen ja hyvä muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on kans hyvä, mutta meillä ei hankaa ollenkaan. Jotkut hevoset saattavat olla herkempiä kuin toiset :o

   Poista
 3. Huopa on tosi hieno ja sopii ihan varmasti Batelle

  VastaaPoista