18.5.2014

BLOGIARVOSTELUT

Moikka!
Nyt on vuorossa siis arvostella blogit. Arvostelenkin nyt viisi parasta blogia, joissa katson ulkoasua yms :) Kaikki mielipiteet ovat siis minun enkä toivo kenenkään loukkaantuvan niistä.
Blogit eivät ole missään järjestyksessä ja arvostelut ovat pieniä:)

Jessica ja ponit♥

Banneri on hieno ja blogin ulkoasussa on käytetty samaa pääväriteemaa. Plussana otsikon keskitys ja muita pikkuisia yksityiskohtia. Kivan oloinen blogi! 

My real life

Tykkään bannerista tosi paljon ja olenkin tähän blogiin joskus törmännyt. Ulkoasu on myös mukava sekä kuvat ovat hyvälaatuisia. :)

We will reach the stars

Banneri on myös todella kiva sekä ulkoasussa on samaa teemaa! Mukavan oloinen blogi, jota jäin seurailemaan aina vain alemmas ja alemmas :)

Ohjastuntumalla
Liinun blogin tiedänkin jo entuudestaan ja seurailenkin sitä! Banneri on todella hieno ja blogi on siisti. Kuvat ovat myös hyvälaatuisia :)

Hilan Puska-team

Ihastuin banneriin, se on todella hieno! Ulkoasu on myös omaan silmään hieno ja tämäkin siisti. Kuvat ovat hyvälaatuisia :)


Minulla oli eilen myös rippijuhlat, joten ajattelin tehdä yhden lifestyle -postauksen tänne! Batea lähden ratsastamaan ensi viikolla! 
Lisäksi blogiin tulossa huikea arvonta, jossa voi voittaa liput ratsastustapahtumaan! Kuka arvaa kuvasta? :)

5 kommenttia :