15.5.2014

TOUKOKUUN LINKKAA BLOGISI

Heippa!
Nyt on vuorossa siis blogin linkittämistä!
○  olla lukijani 
○  tykätä blogin facebook -sivuista  (: tässä linkki ○  linkkata oma blogisi postaukseen
○  kirjoita pieni kuvaus, sillä en varmastikaan tiedä blogia ennestään.

Ohjeet ovat varmasti kaikille selvät. Arvostelen blogin ulkoasun sekä yleisvaikutelman.
10 parasta blogia pääsevät julki!


38 kommenttia :

 1. http://karojaniina.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 8 viikkoisesta berninpaimenkoirasta, Karosta ja -99 syntyneestä tytöstä.
  Blogissa välillä lifestyleä sekä heppapostauksia. Aloitamme Karon kanssa harrastamaan tokoa, agilitya sekä hali-berneilyä. :)
  Olen blogin lukijana ja tykkään facebook-sivusta!

  VastaaPoista
 2. http://bardockboy.blogspot.fi/

  Blogi keskittyy nuoren täysiveriruunan koulutukseen ja perus arjen puuhailuihin: Tallijuttuja, treenejä, valkkoja sekä kisoja. :) Joskus silloin tällöin saattaa vilahtaa lifestyle-tyylisiä postauksia.

  VastaaPoista
 3. http://estehirmu.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 12-w tytöstä ja omasta new forestin ponista. Kilpailen seuratasolla 60cm-80cm kisahepalla, Rassella, josta myös postauksia! :)

  VastaaPoista
 4. http://juulijaponit.blogspot.fi

  Blogia kirjoittaa 16-vuotias tyttö etelä-suomesta, blogin päätähtinä toimii oma 7-vuotias tamma jonka kanssa treenataan ahkerasti kohti hevosen ensimmäisiä kisoja, sekä huumorintajuinen hoitoponi jonka kanssa hiotaan yhteistyötä paremmaksi rennolla fiiliksellä :) Jokaiseen postaukseen pyrin saamaan uusia hyvälaatusia kuvia ja mahdollisimman usein videoita. Postauksia tulee pari kertaa viikossa tunneista,valmennuksista sekä ihan normaalista arjesta. Erikoispostauksia toteutan sen mukaan mitä niitä ehdotellaan! :)

  VastaaPoista
 5. http://jessicajahepat.blogspot.fi/

  Nuori tyttö kertoo elämästään kahden ponin ja arabin kanssa! :) Blogi yhdessä vaiheessa poistettiin, mutta päätin kuitenkin sen palauttaa. Yleensä paljon kuvia, sekä tietysti usein pyrin laittamaan videoita.

  VastaaPoista
 6. http://satulannarinaa.blogspot.com/
  Blogissani kerron pääasiassa vuokrahevosestani Ramuksesta, joka on n. vuoden ollut ratsuna (lämppäri). Rasmuksen kanssa menemme askel kerrallaan eteenpäin. Postauksia tulee viikossa 4-7 kappaletta riippuen kiireiden määrästä. Myös lifestyle postauksia :)

  VastaaPoista
 7. http://catherinescardena.blogspot.fi

  16v tyttö, 8v pv tamma. Kertoo kisoista ja valmennuksista, aina kuvia tai videota ja tavoitteet todella korkealla. :) Oon lukenut sun blogia pitkään ja tykkään fb-sivuistakin (:

  VastaaPoista
 8. http://eyesup-heelsdown.blogspot.com
  Viimeistä junnuvuottaan viettävä tyttö Hämeestä, kisakaverina esteillä oma hollanninpv-ruuna. Postaukset keskittyvät lähinnä kisoihin ja valmennuksiin (:

  VastaaPoista
 9. http://how-go-to-live-dream.blogspot.fi/ Blogi kertoo 15v tytön ja 9v trakki tamman edistymisestä kohti kilpakenttiä ja myös projekti heppoja saattaa blogiin alkaa ilmestymään :) olen lukija&tykännyt fb.ssä

  VastaaPoista
 10. http://momoona.blogspot.fi/
  Blogia päivittelee 18-vuotias tyttö Turusta! Kirjoittelen pääasiassa arjestani hevosten kanssa, vuokrahevosten parissa ! Postauksiin mahtuu niin esteitä, kisoja, tuuppailua , valmennuksia sekä ihan vain arjen treenailua! :)

  VastaaPoista
 11. http://juicejaponit.blogspot.fi/
  Blogi on toistaiseksi tuntsari blogina, sillä vuokrikseni lähti pois. Uusi olisi hankinnassa! :) Blogissa seikkailee myös koirajuttuja!

  VastaaPoista
 12. http://juicejaponit.blogspot.fi/
  Blogi on toistaiseksi tuntsari blogi, mutta uusi vuokris hankinnassa ;) Blogissa seikkailee myös koirajuttuja! :)

  VastaaPoista
 13. http://wewillreach.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 16-vuotiaasta tytöstä, sekä kahdesta ponista. Toisella ponilla kisaan aluetasoll 90cm ja toisella vain pikkukisoissa. Blogiin päivittelen valmennuksista, kisoista ja ihan arjesta asioita. :)

  VastaaPoista
 14. herttahelmii.blogspot.com

  16vuotiaan tytön lifestyle/heppailublogi.

  VastaaPoista
 15. www.roosajawiller.blogspot.fi

  Blogi kertoo 15 vuotiaan tyttösen ja hänen nuoren hevosensa kehittymisestä, ja tarkoitus olisi ruveta kisata kenttää :--) Tulevaisuus näyttää että mitä tulevaisuus tuo!

  VastaaPoista
 16. http://ohjastuntumalla.blogspot.fi/

  Yläastelainen heppatyttö, joka ratsastaa ratsastuskoululla, sekä valmentautuu & kilpailee tallin suokeilla :)

  VastaaPoista
 17. http://animaaal.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön valmentautumisesta perniön pontitallillia ;)

  VastaaPoista
 18. http://cebina.blogspot.fi/?m=1

  Blogi kertoo 15vuotiaan tytön ja kahden omassa tallissa asuvan hevosen kanssa tavoitteellisesta treenaamisesta toisen hevosen kanssa esteillä ja vauva hevosen kanssa aloitellaan kisa uraa 😊

  Olen blogisi lukija ja tykkään facebook sivusta!

  VastaaPoista
 19. http://lotanhevoselamaa.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 14 vuotiaaksi kääntyneestä tytöstä ja suokkitammasta. Postauksien sisältöön kuuluu tasaisin väliajoin kisa ja valmennuspostauksia, sekä mukaan mahtuu ihan arjen askareista videopostauksiin. :)

  VastaaPoista
 20. lindajahippi.blogspot.fi


  14 vuotiaan tytön elämää. Käyn päivittäin tallilla joka on kuin oma. Omistan 7 vuotiaan tamma, tulevaisuuden estetykin ja liikutan muutamaa kisahevosta. Hoidan myös 11 hevosen päivittäin ja liikuttelen niitä. Eniten blogissa seikkailee 17 vuotias estetykki suomenpienhevonen, pistaasipähkinä ja 5 vuotias arabishetlanninponi nuku, 7 vuotias trakhner Stigma sekä kantavana viimeisillään oleva 5 vuotias suokki, Dynamit Victoria. :)

  VastaaPoista
 21. http://liidajaigo.blogspot.fi/
  Blogia kirjottaa kohta 14-vuotias tyttö kausalasta. Kerron blogissani omasta hevosestani Imagosta ja välillä muistakin ratsastettavista sekä valmentsudumme esteillä ja koulussa ja käymme kisoissa :)
  Myös Lifestyeleä mahtuu mukaan :)

  VastaaPoista
 22. http://pikkuponeeeja.blogspot.fi/ Yläkouluikäisen tytön elämää kahden ponin kanssa, blogissa kerron kisoista, valmennuksista ja luottamuksen kasvatuksesta minun ja ponin välillä. Blogissa toteutetaan erikoispostauksia toiveiden mukaan :)

  VastaaPoista
 23. http://epaonnistumisestaoppii.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 13 vuotiaan tytön hevosharrastuksesta 23 vuotiaan lämppärin, 7 vuotiaan shetlanninponin ja 14 vuotiaan ratsuponin kanssa. Mukana välillä myös pari vuokrattavaa, joita ratsastan joskus.

  VastaaPoista
 24. http://myworldwithhorses.blogspot.fi/

  17-vuotias esteratsastaja Pohjois-Pohjanmaalta kirjoittelee blogiinsa arjen treenailusta ja kilpailuista. Tavoitteena tällä kaudella uuden hevosen kanssa on hypätä 120-130cm:n luokkia.

  VastaaPoista
 25. http://fannijakaripianmidsummerspirit.blogspot.fi/?m=0
  Blogi kertoo kohta 14 vuotta täyttävän tytön valmentautumisesta, kisaamisesta ja muusta. Blogin pää tähti on 10-v poniristeytystamma. Saa laittaa postaus toiveita. :)

  VastaaPoista
 26. http://annanelamaaa.blogspot.fi/
  Olen 23v. nuori aikuinen ja hevostellut koko ikäni.
  Olen aina vain ratsastellut ja nyt olisi halu oppia ratsastaan.
  Raha ei riitä valmentautumiseen niin puskailen omaksi ilmoksi.
  Mukana vuokra/ylläpitosuokkiruuna :)

  VastaaPoista
 27. http://emma-ja-allu.blogspot.fi
  Blogini kertoo 16-vuotiaan tytön kisaamisesta ja valmentautumisesta oman ponin kanssa. Viime kaudella kisasin alue 100cm ponillani Aleksander Suurella. Ratsastan myös muiden hevosia aktiivisesti ja pikkusiskollani on oma poni, joka esiintyy blogin puolella aina välillä.

  VastaaPoista
 28. http://elamamakentapaan.blogspot.fi/

  Blogissa seikkailee 12-vuotiaaksi kääntynyt lv-ruuna, joka on lopettanut raviuransa ja aloittanut ratsun hommat vuonna 2008, sekä 16 vuotias tyttö Satakunnasta, joka opiskelee Ypäjän hevosopistolla hevosenhoitajaksi. Kisaamme seuratasolla korkeimmillaan 80cm, mutta joskus vielä korkeampaakin.

  VastaaPoista
 29. http://kvitafjord.blogspot.fi
  Olen 16-vuotias tyttö Pohjanmaalta ja kirjoitan blogissani minun ja Vuonohevoseni Kiian arjesta. Postauksia tulee monenlaisia; este- ja kouluratsastusta, maastakäsittelyä, pikku kisoja, erikospostauksia, videopostauksia. Harrastamme siis monipuolisesti kaikenlaista.

  VastaaPoista
 30. http://iitajaelli.blogspot.com/

  Blogissamme sekkailee 10-vuotias haflingertamma Nayrobi, sekä sen omistaja, 16-vuotias kuopiolaistyttö Elli. Mukaan hyppää pian myös toinen ilkikurinen pikkuponi..

  Postauksia tulee 2-5 kertaa viikossa, lukijoita meille on kertynyt jo 129! Nyt kun pääsin saikulta, alkaa kunnon treeni ;)

  VastaaPoista
 31. http://seonminunelamaa.blogspot.com/
  Blogi kertoo 13 vuotiaan kouluratsastajan elämästä. Elämään kuuluu hevosten lisäksi esim. salibandy. Pian tulossa enemmän ratsastuspostauksia, sillä pian alkaa koulukisoissa käyminen! :)

  VastaaPoista
 32. http://unelmienaikaa.blogspot.com/
  13-vuotias ratsastaja Oulusta kirjoittaa blogia elämästään vuokraponi Kallen kanssa elämästä, sekä tunneista ratsastuskoululla. Usein myös erikoispostauksia :)

  VastaaPoista
 33. http://elamanmurut.blogspot.fi
  16-vuotias kainuulainen tyttö kertoo hevoselämästään monipuolisesti ratsastettavan-, hoito- ja ratsastuskoulun hevosten kanssa. Kaikenlaista hommaa mahtuu mukaan! :)

  VastaaPoista

 34. http://tipijaketku.blogspot.fi/
  Blogissa kerrotaan hollolalaisen 16-vuotiaan tytön ja hänen kahden fwb tammansa elämästä hevostilalla. Siihen kuuluu niin koulu- kuin estevalmennuksia, perusratsastusta, perheen hevostilan muuta elämää ja estekilpailuja 110cm (loppukausi 120cm) tasolla.

  VastaaPoista
 35. http://scotlandstyle.blogspot.fi/

  Blogi on lifestyleblogi ulkomailla opiskelusta, yliopistoriennoista, kulttuurieroista, matkustelusta ja tyylijutuista.

  VastaaPoista

  VastaaPoista
 36. Blogi kertoo 13 vuotiaan ja hänen vuokraheppansa "Mellun" elämästä.
  Aina silloin tällöin teen videoita ja muita, yritän aina kirjoittaa pari kertaa viikossa.:)

  kopsuvatkaviot.blogspot.com

  VastaaPoista
 37. http://lifeconfirms.blogspot.fi
  15-vuotias tyttö pohjois-pohjanmaalta kirjoittelee vanhan poninsa ja ylläpitohevosensa elämästä. Postauksia tulee kesän tulon myötä enemmän. :)

  VastaaPoista
 38. http://neljatietatahtiin.blogspot.fi/
  12-vuotiaat tytöt kirjoittelevat lämppäri-sekä shettisruunan arjesta. Kirjoittajat ratsastavat myös tunneilla, joten siitäkin on postauksia :)

  VastaaPoista