31.8.2013

Hyppäämistä

Mentiin Venlan kanssa nukkumaan 3:40..... XD ja herättin 10 aikaan. Klo 12 lähdimme tallin ja ratsatettin Pirre. Kuvia ei ole siitä, koska kamerassa ei ollut akkua.

Venla meni ensin, mä lopuksi. Venla meni Pirren kanssa puomeja + kavaletteja ja opastin vähän.
Loppuunsa menin vähän puomeja ravissa ja yritin saada sitä kulkemaan suorassa.

Pirren jälkee syötiin ja lanattiin kenttä + heitettin/haravoitiin kivet pois. Sitten oli Sipen vuoro. Tein alkuverkan ihan normaalisti...ravasin ja laukkasin pari kierosta molempiin suuntin ja menin kulmissa puomeja joista käänsin voltille.

Hyppäämisen aloitin puomi-kolme laukkaa-pysty-kolme laukkaa-puomi. Sipe on helppo ratsastaa,joten ei ollut mitään ongelmia.


^^vähä kaaaukaa :D

Lahtisille lähdimme Siran kanssa, kun Sipe oli hoidettu pois. Venla käveli Siran ja mä hyppäsin sitten selkään(:  Tänään se ei heilutellut päätänsä niin paljoa kuin eilen. Laukkakin nousi alussa ihan hyvin. Aloitin ristikolla, johon se kiemurteli paljon ja vauhti hidastui. Tulin myös ristikko -sarjaa 1 laukalla.Sira jarruttaa tosi paljon vauhtia ennen estettä. Muutama hyväkin hyppy tuli! :)

Vauhdin jarrutus johtuu luultavasti siitä, että entinen ratsastaja on nyppinyt sitä tosi paljon ja jäänyt luultavasti hypyissä jälkeen. Yritin olla hypyssä mahdollisimman mukana, ettei vain tapahtuisi sitä tilannetta että vetäisisin vahingossa.


Huomenna lähdemme maastoon Siralla ja Sipellä.

Good bye (:

6 kommenttia :

 1. Kiva postaus!(: En tullu valittamaan, mutta mun mielestä hevonen tarttis vähän enemmän ohjaa, ku jotenki kuvista huomaa. Mutta kaikki tekee tavallaan. Sanoin jo samasta asiasta viimeks, mutta halusin nytki vaan sanoo suoraan. Hyvin kuitenki ratsastit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin missäs se mun käsi on muka liian tiukka? mä sanon nyt suoraan että en tarvitse apuasi mulla on valmentajatkin joiden mielestä se on ihan riittävä ja tuon hevosen suupielet menivät varmaan kuolioon! :O :DDDDDD:D:D:D:D
   Ja en todellakaan tuollaisilla miniskidi esteillä myötää käsiä korviin...

   Älä suutu! :D :)

   Poista
  2. tanja ton kokosilla ristikoilla ei tarvis olla ees kevyessä istunnassa! ja ite kisaat mitä? ei ohjaa kuulu heittää pois hypätessä vaan pitää kevyt tuntuma suuhun myös hypyssä :) kaikki tekee tavallaan, keltanen kypärä :3

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs tehdä asiasta isoa eikä vihata toisiamme? :) kommenttia saa tietenkin laittaa ja pitääkin mutta jos hevosen kanssa myötää enemmän noin pienellä esteellä, se häiritsee sitä kun tulee nopea liike. Jos katsot gp ratsastajia jotka menevät ihmisten mittaa niin niiden myötäys on tottakai suurempi kulma. Mutta voinhan mä yli istunta kuvankin laittaa niin huomaa kuinka tyhmää se on pienilllä esteillä :D asia ok?? :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista