9.2.2015

MASAN SELÄSSÄ PITKÄSTÄ AIKAA!

Moikka!  Pääsin Masan selkään lauantaina! Viime kerrasta olikin jo aikaa.  Kesällä menin Masalla aika tiheään tahtiin, sillä ruunan omistaja tippui ja loukkasi polvensa.

Tässä kuva viime kesältä.
Kävelin hyvin ja aloin työskentelemään käynnissä. Masa tuntui samanlaiselta kuin kesälläkin. Alussa se oli tosi jäykkä ja kankea, mutta taivuttelujen ja ensimmäisten laukkojen jälkeen herra alkoi vetryä.
Masalla on aika terävät askellajit ja vaikeasti istuttava ravi, mutta pystyin ensimmäistä kertaa istumaan siellä hyvin!

Keventelin maneesia ympäri niin, että saisin Masan mahdollisimman rennoksi.
Ravissa tein myös takaosanväistätyksiä, mitkä sujuivat ihan ok. x)
Laukassa ratsastin kevyessä istunnassa eteen ja kiinni. (Masalla löytyy muuten paljon paremmin jarrut lisäyksien jälkeen kuin Bellalla! :D)

Seuraavaksi tulin puomeja laukassa. Tulin ensin vain kahta puomia, mutta isi laski muut ja tulin neljä putkeen. Masan kanssa on tosi helppo ja kiva tulla näitä, kun se on rauhallinen ja hoitaa hommansa hyvin.
Tulin myös ympyrällä niin, että kaksi olivat ilmassa. Videolle päätyi vain kaksi kierrosta oikeaan suuntaan, mutta ei se mitään.Isäni tykkää Masasta tosi paljon, niin kyllä minäkin!  Kaikenlisäksi herra on myynnissä, joten jos kaipaat hyvää ja laadukasta hevosta niin tässä se on!   Jos emme olisi löytäneet Bellaa, Masa olisi varmasti ollut minun. Puhuimme kotona kesällä ihan tosissaan sen ostosta.. (:

MITÄ MIELTÄ OLIT?
RATSASTATKO SINÄ MUITAKIN KUIN OMIA HEVOSIA?
kommentti kommentista, linkkaathan blogisi! :)

5 kommenttia :

  1. Postaus oli todella kiva ja masa liikkuu nätisti. Ratsastat myös masalla oikein mainiosti! :) Itse ratsastan kaverini ruunalla, joka eroaa omasta monessakin mielessä. ja sitte jos jollakin tallin hevosella on virtaa tai heitellyt ratsastajaa niin minä löydän itseni aina sen hevosen selästä.:"D
    Ps liityin lukijaksi :)
    http://nooranhevosharrastusblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Todella upea hevonen ja hyvin ratsastat! Itse en kovin paljoa ratsasta muilla,kun omalla hevosellani. Mukavaa vaihteluahan se on muillakin ratsastaa ja oppii ratsastamaan eri hevosia. :D

    llost-souls.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! :) Se on kyllä tosi kiva, kun pääsee toisen hevosen selkään. Se opettaa kyllä todella paljon!

      Poista
  3. Kivan näköinen heppa ja tosi hyvin näyttää menevän!! :)

    http://lamocajajohanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista