8.2.2015

PELTSIBÖÖ

Heippa!  Eilen ratsastin Bellan tuttuun tapaan ja sain isäni kuvaamaan! Ratsastuksen kuvaaminen on mielestäni on tosi hyödyllistä ja opettavaa. Mielestäni on myös hyvä, että joku kuvaa valmennuksien lisäksi omaa ratsastusta, jotta huomaa työskenteletkö tarpeeksi, missä asioissa olet hyvä ja mitä pitää kehittää. 

Kävelin 5-7 minuuttia, minkä jälkeen työskentelin hetken käynnissä hakien hyvää tuntumaa. Tämän jälkeen siirryin raviin ja keventelin rennosti ympäri maneesia.
Sitten aloitin työskentelemisen harjoitusravissa ympyrällä. Väistätin takapäätä hiukan sisään- ja ulos.   Bella oli normaaliin tapaan hyvä ratsastaa ja teki asiat juuri niin kuin pitikin.  Tein harjoitukset molempiin suuntiin. Laukassa ratsastin eteen tuntumaa vasten ja kokosin.  Vasen kierros oli tänään huonompi sisäohjan läpimenon kanssa. 

Ajattelin hypätä vielä muutaman kerran kavalettia ja Bellan mielestä ne olivat aivan liian pieniä... katsokaa videolta mitä se päätti tehdä.. :D  
MITÄ MIELTÄ OLIT?
KUVAAKO JOKU SINUN RATSASTUSTASI VALMENNUKSISSA TAI ITSENÄISESTI?
kommentti kommentista, linkkaathan blogisi! :)
3 kommenttia :

 1. Teidän meno näyttää tosi kivalta ja ratsastat hyvin! Toi on kyllä hyödyllistä videoida niin valmennuksissa kuin kotonakin omaa ratsastustaan, saa jotenkin valmennuksistakin enemmän irti kun näkee omaa ratsastusta vielä jälkikäteen videolta ja kuulee valmentajan kommentteja. :)

  Välillä Bella näyttää painuvan luotilinjan alapuolelle, Bella näyttäisi ryhdikkäämltä kun ei painuisi niin alas :)

  Jos kiinnostaa käy kurkkaamassa mun blogi :)
  www.hulvatontamenoa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! Niimpä! :)

   Minä ratsastan Bellaa usein/välillä todella alas ihan tarkoituksella. Tarkoitus on saada se rentoutumaan ja kulkemaan myös matalalla kaulalla kuin aina riehumaan ja rellestämään, luonteeltaan kun on sellainen :D

   Poista
  2. Se näyttää kyllä tosi rennolta, taitaa toimia :)

   Poista