23.2.2015

ONGELMIA

Moikka! Viime postauksessa lupailin kirjoittaa viime viikon tiistain Maarit Kähärin estevalmennuksesta.  Miksi hän oli siis valmentamassa?  Mia on (kuten jo kerroin)  lomalla ja suositteli häntä.  Mietin tosi pitkään, julkaisenko tätä postausta, mutta mielestäni on myös hyvä näyttää epäonnistumisetkin. :)
Onneksi näin aikaisempien ryhmien tunnin alun, sillä tunti aloitettiin laukassa.  Yleensä valmennukset ovat aloitettu Mian kanssa ihan sileältä ravissa, laukassa ja puomeilla.   Nostimme laukan ja jäimme pyörimään ympyrälle.  Verryttelyssä minun pitää saada Bella mahdollisimman hyvin läpi ja rennoksi, mutta tämä oli kaikkea muuta. Mielestäni valmennus aloitettiin liian hätäisesti ja Bella säikähti tätä myös. Koko valmennuksen ajan Bella ei ollut oma itsensä.  Alusta lähtien se kulki "kaula pystyssä" ja en päässyt ratsastamaan tammaa läpi.    Bella ravistelee todella paljon päätä ja minä olen sitä rataa jäykkä ylävartalolla.
Teimme ympyröiden lisäksi laukanvaihtoja puomin jälkeen ratsastaen kahdeksikolla.

Maaritilla oli ehkä kiire (?), sillä minun mielestä teimme kaikki asiat vähän liian hätäseen. Mielestäni en ole ratsastanut näin huonosti piiiitkään piitkään aikaan, mutta tästäkin oppii!
En oikein tiedä mitä kirjottaisin, sillä kaikki löytyy videolta..  sarjaväli oli todella lyhyt, myös Oonan ponille, kun esteet olivat vähän isompia. (:Sitten iloisempiin uutisiin:

Ajattelin kuvata tällä viikolla videopostausta, tietopakettia kuinka hoidan Bellan jalkoja ja varusteita! Lisäksi on tulossa myös minun suurista muutoksista ja suunnitelmista infoa!

Meneekö sinun valmennuksesi joskus normaalia huonommin?
kommentti kommentista!

2 kommenttia :

  1. Odotan innolla sun videoita ja joo kaikilla on joskus huonoja päiviä milloin ei suju yhtään mikään :)
    annijapate.blogspot.com
    Lukija lukijasta :)

    VastaaPoista