20.10.2013

Helsinki International Horse Show 2013 ja ostoksia.

Pahoittelen videota, sillä omasta mielestäni siitä tuli todella huono. Minulla loppua kuvausvälineestäni akku, joten en voinut enempää kuvata kuin ratsastusta...pahoitteluni!
_____
Minun oli tarkoitus mennä hihsiin vasta lauantaina, mutta sainkin lipun myös perjantaille. Perjantaina heräsin klo 7.00. Lähdin hakemaan Bonaparten sisälle 7.30. Ulkona oli todella pimeää. Kello oli 7.45, kun olin selässä. Kun alkujumpat oli tehty, otin ohjat käteen ja taivuttelin hevosen. Emme tehneet mitään vaikeaa Bonaparten kanssa. Ravissa hain tasaista tuntumaa ja hevonen tuntui todella hyvältä. Laukkasin ensin ympyrällä hakien hieman pyöreämpää peräänantoa. Vaihdoin laukkaa toistin saman toiseen suuntaan. Oikeasta kierroksesta vaihdoin suuntaa, mutta jatkoin vastalaukassa. Tein ympyrää, jota aina pienensin. Menin vastalaukassa myös toiseen suuntaan. Lopetin ratsastamisen klo 8.15 ja pikapikaa puin Batelle paljon päälle ja heitin pihalle.

Sitten menin itse laittautumaan ja olin valmis hiukan yli 9..lähtö oli klo 9.30.
Muut meni rekalla Helsinkiin ja minä Hassanin kanssa! :) Kävimme ensin hänen kotonansa vaihtamassa vaatteet ja ajoimme Hartwall -areenalle. Minulla oli siis musta ranneke, eli pääsin jokaiseen katsomoon mihin halusin, sekä verkka ja hevosautoille(: menin Hassanin kanssa MP:n rekalle, jolta sitten erkaannuttiin ja minä etsin Iidan ja olin hänen kanssaan päivän :)

Sitten eilen olin Saran ja Veeran kanssa...tässä ostoksia:

-Equilinen todella tummansininen flättäri.-Anna Scarpatin estehuopa. TODELLA IHANA, rakastuin tähän täysin! Vaikka huovassa ei ole hihnoja, mitkä laitetaan satulaan kiinni, niin minulla ei valu tippaakaan!


-Antares kypärä! Ihan ehkä maailman paras kypärä päässä ja istuu minulle mielestäni äärettömän hyvin!


 
Tänään minä klippasin Bonaparten...ensimmäistä kertaa ilman avustusjoukkoja päästä hännänpäähän asti! Olen tyytyväinen lopputulokseen. Entinen omistaja/ratsastaja oli joutunut rauhoittaa Baten, mutta me mitään rauhoitettu! Siitä vain lähdin ajamaan klipperillä, hevonen seisoi paikallaan ja nukkui! Meillä on oma klipperi, joka on todella hyvä! Siitä ei kuulu kuin pieni surina, se ei kuumennu, tekee tarkkaa jälkeä eikä leikkaa ihoa!
Ratsastukseen en ollut niin tyytyväinen...Bate pelkäsi tavallista enemmän joka ikistä asiaa ja ei suostunnut mennä lähellekään nurkkia..se vain hyppi ja pomppi ja peruutti. Hetken neuvotellessamme sain kuin sainkin Bonaparten menemään oikein mallikkaasti. Vastalaukkavoltit eivät tänään oikein onnistuneet, mutta hevonen oli lopussa todella rento kaveri! ♥
___
Huomenna on Kemppaisen kouluvalmennus, sekä tällä viikolla ilmestyy jossain vaiheessa myös varustepostaus! :)

11 kommenttia :

 1. Tosi kiva postaus!! :) +Ihana blogi <3 ;)

  VastaaPoista
 2. Kivan oloinen blogi, liityin lukijaksi!

  Lukija lukista -menetelmää en harrasta, mutta käy kattoo miunkin blogi ja liity lukijaksi toki jos tykkäät (:

  http://inkajaschumi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käyn katsomassa blogisi kun menen koneelle ja jos pidän niin liityn tottakai lukijaksi! :)

   Poista
 3. Ostin samanlaisen equilinen flättärin :D

  VastaaPoista
 4. Sulla on kiva blogi:)
  Kun blogi www.estehirmu.blogspot.fi Käy kurkkaas;)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista