5.10.2013

Paljon kaikkea

Okei, minun piti tehdä se My Day, mutta minulla ei ollut kameranjohtoa, millä laittaa kuvat ja videot koneelle.. tässä se nyt on. Aamulla unohdin kuvata, mutta vasta aamupalan syötyäni aloin ottamaan videonpätkiä.

Kerronpa vähän aamustani:
klo 7.15 heräsin, menin syömään. Sitten touhusin hetken koirani kanssa ja menin pukemaan kouluvaatteet.
8.00 meikkasin ja 8.35 olin valmis lähtemään kouluun. Koulu alkoi klo 9.00.
Koulussa en voinut kuvata, mutta minulla oli ihan normaali päivä. Aineita en kyllä enää muista.. Koulun jälkeen lähdimme suoraan ajamaan Hämeenlinnaan. Jos mietitte musiikkia, normaalisti en kuuntele ollenkaan noita..ja tuo karkki! Se oli KAMALAA! Jouduin leikkaamaan alun pois, sillä naamani meni punaiseksi kuin paloauto ja silmät pursusi pois! :D

Valmennus oli alkuverkassa todella haastava ja rasittava Batelle, joten oli jo silloin ihan uitettu. Muuten ihan ok. Mian tehtävät eivät ole ihan helppoja, joten olen ok. tyytyväinen. Parempikin olisi voinut olla, mutta olisi mahdollista olla myös päinvastoin.
Kielto ruskealle okserille tuli, sillä yksinkertaisesti en ollut kiertänyt esteen edestä kertaakaan ja Bate päätti tökätä. Okei, olisihan se ehkä voinut mennä kunnon kannustuksella, mutta enää se on mahdotonta.
Bate pelkäsi nyt tavallista enemmän maneesin nurkkia, ja siten se vaikeutti osin ratsastusta.
----------------
Tänäänkin  oli Mian valmennus ja lähdimme suoraan koulusta ajamaan. Valmennus sujui mielestäni paljon paremmin kuin eilen. Oikea puoli on vielä paljon heikompi, mutta se saadaan varmasti treenattua kun lunta tulee tarpeeksi ;) Tallin vieressä on myös (muistini mukaan n 1km) pitkä laukkasuora, jota voi päästellä!
Takaisin valmennukseen. Menimme paljon jumppalinjaa ja lopussa radan. Kielto tuli okserille, sillä minun piti kannustaa reippaasti hevosta. (harjoituksen tarkoitus) ja pikku "hipaisu kannustus" ei riittänyt. Toisella kerralla sujui paremmin. Olen ajatellut että pitää tehdä tuo minun istunta nyt tämän talvikauden aikana sellaiseksi...HYVÄKSI! :)
Rata oli 120cm, harmaa/pinkki okseri oli varmaankin sen 130cm.
Kuvat ovat ihan sikinsokin ja laatukin on videolta otettu. Sorry! :/

 
 


Huomenna panostan kunnolla tähän blogin kirjoittamiseen!
Huomenna on luvassa Baten kanssa maastoilua ja Körmyn ratsastusta ja Hawalla maastoilua :)
Pyydän todella paljon anteeksi, kun en ole postannut moneen päivään!

5 kommenttia :

 1. miten paljo nuo puomit oikeeen kolahtelee?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan riittävän paljon. harjoitus on teknisesti haastava, hevonen on haastava niin minua ei haittaa kuule yhtään jos kolisee ja vaikka puomit tippuisivatkin. mutta jos haluat TAAS tulla jotain arvostelemaan niin annan ilomielin sinun tulla ratsastamaan B:llä :)

   Poista
  2. voi vittu toi ite ratstastaa (tanja) jollain ratskoulu automaatti tuntsareilla ja hyppää max 80cm. bate on oikeesti hankala hevonen, ja katoppa esim ton bannerin kuvia, se ei todellakaan oo puomeissa kiinni. että jos tanja laittaisit meille videoo kun ite ratsastat ja meet hypään batella 120-130 rataa ja tehtäviä ?:)

   Poista
 2. Oot ruvennu kirjottaa jotenkin kivemmin. On viel mukavampaa lukea kuin ennen

  VastaaPoista