9.10.2013

Toinen blogini!

Tänään rakensin lifestyle -blogin, sillä haluan kirjoitella heppatarinoiden lisäksi omaa elämääni. Tämän blogin haluan pitää hevosaiheisena. Käykääpä liittymässä lukijaksi, sillä kun lukijoita on riittävästi, alkaa tulla videopostauksia, erikoispostauksia yms. :)
Mitä pidätte blogista? Se on vielä aika paljon kesken, sillä muutama tunti sitten se on tehtykin. Laittakaapa kommenttia sinne, myös anonyymi oikeus ;)
Bonapartella oli tänään raspaus. Siellä sanottiin, että suu oli sellainen kuin ei olisi vuoteen tai kahteen raspattu! :O Mietin vain, että viimeksi puolivuotta sitten sanottiin, että ei tarvitse edes raspata kun suu on niin hyvässä kunnossa. Hetkonen! MITÄ IHMETTÄ?! Noh, raspaaja oli tehnyt suuren työn ja ihme, että Bate ei ole ollut niin tasainen suusta. Toivotaan, että hevonen on seuraavan kerran parempi!
Huomenna kaverini Oona juoksuttaa Baten ja perjantaina ratsastan Baten, Körmyn ja Hawan, ellen pidä Jennille tuntia Hawalla :)

8 kommenttia :

 1. Aa, luulin että hokasite! Paina tuota kuvaa missä lukee, toinen blogini. Siis blogin sivureunassa ihan ylhäällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun mun moka. Luin puhelimen mobiiliversiolla!;D

   Poista
  2. No olisin voinut linkata xD tuossa edellisessä kommentissa on linkki :)

   Poista
 2. www.rosannerautianen.blogspot.com
  Mulla tuli osoitteeseen kirjoitusvirhe, mutta muokkaan sen :)

  VastaaPoista
 3. otitko ees ton sun uuden blogis nimen tiia suomalaisen lifestyle blogista XDXDXDXD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, alunperin ajattelin blogin nimeksi Rosas style mutta se ei sopinut joten lyhensin. Aina on arvostelijoita mutta sä näytät olevan mun vakkari, minun naapurini on aina sanonut, että kateus pitää ansaita :) oon kuule ylpee siitä. Mua ei haitttaa vaikka kuinka tulet joka postaukseen arvostelemaan..

   Poista
  2. Niin se vanha sanontakin menee, "säälin saa pyytämättä, kateus pitää ansaita" totta joka sana. ;)

   Poista