11.8.2013

Jumping Lappeenranta


Lauantai:
110cm yhdellä pudotuksella ja yhdellä kiellolla. Kielto tuli siitä, kun 6 laukan väliin lähdin ratsastamaan uusinta mielessä 5 laukka, joten se jäi 5 ja puoleen. Parempi niin, kuin se että tullaan kuperkeikalla alas.

120cm meni aika huonosti...rata päättyi viimeiseen sarjaan pysty-okseri, joka tuli heti kulmasta ja toin 2 kertaa baten aivan liian pohjaan. Esteessä ei ollut mitään sellaista, että Bate ei olis halunnu hypätä, mutta kun se tarvii täydellisen ratsastuksen ja täydelliset paikat, se koki paremmaksi olla hyppäämättä. Huom. kaikki taas mun virheitä. Noh, lapset opettelee :DSain ladattua vain 110cm radan.... =(

Sunnuntai:

110cm yhdellä puomilla. Rata oli tosi rento ja viimeksi `Laaksollakin ennen radalle lähtöä Bate oli tosi jännittynyt, mutta nyt vain nostin laukan ja sen sai heti pehmeäksi ja pyöreäksi! Tiputus ei haittaa, koska rata oli muuten hyvä ja verkkakin oli super!

120cm vain yhdellä puomilla, johtuen siitä että en ottanut kokoon kaarteessa ollenkaan. Ja nyt se ei edes katsonut vesimattoa, mitä se yleensä pelkää! :) Todella positiivista!
Ja sitten pete huusi että laukkaa ja minä tyhmä laukkasin lujaaa ja heitin tuntuman pois, joten en enään saanut viimeiselle esteelle hevosta kokoon ja heppa kielsi. Ei siinä mitään ja tulimme uudestaan rauhassa tulokseksi 8vp + 1 aikavirhe.

TOSI MAHTAVA VIIKONLOPPU! ♥ (:


Tänään molemmat taisi olla kansallisia..? 120cm ainakin oli.
Ylempänä siis Estechampion 110cm ja alempana Hallahuhta cup, 120cm


Muistakaas äänestää edelleen sitä kilpailua, jos ette ole vielä! Äänestysajan loputtua "voittaja kilpailu" toteutetaan! :)

Siispä kuulolle! Mulla olisi palkintona uusi Eskadronin satulahuopa, jonka arvo on 45e. ;)

3 kommenttia :

  1. En oikein keksi mitään sanottavaa blogistasi, sillä pidän siitä! Aihe on kiinnostava, ulkoasu upea, teksti selkeää, kuvat hyviä ja samaten videot (: !

    VastaaPoista