2.8.2013

Laakson kilpailut + hakkerointi

SINÄ, JOKA HAKKEROIT BLOGINI KUULOLLE! Saan kyllä selville kuka olet, sillä kaverini tietää tavan ja KUN mä sut kiinni saan niin ei hyvää tiedä..!!! Joten nyt ilmottaudu niin asia menee hyvällä, tai sitten pahalla!
Eli jos joku nyt miettii, että mikä hakkerointi? Mun käyttäjätunnuksen salasana oltiin vaihdettu ja fonttikin vaihdettu :D sinäänsä aika pientä, mutta kumminkin. En rupea ketään todellakaan syyttämään, mutta mulla on epäilyt...XD En ole muuten tarkistanut mitään, mutta SANOKAA jos jokin on muuttunut. KIITOS :)


Tänään oli siis ne Laakson kilpailut!
Luokkani alkoi n. 14:30 ja tulimme edellistä luokkaa puolessa välissä.. lähdin numerolla 37 ja pääsin hyppäämään suoraan lanatulle kentälle! Nimittäin oli 10min lanaustauko juuri ennen mua :)
Mia auttoi mua verkassa. Verkka sujui tosi hyvin ja hypyt oli nyt tosi laadukkaita (:
Radalla Bate syttyi ja arvostelu oli A.2.0, joten ei ollut uusintaa. Yritin vain saada puhtaan radan, en yrittänyt yhtään ratsastaa aikaa. Maaliin päästiin puhtaasti ja sijoituttiin 7. sijalle! 19 ratsukkoa sijoittui luokassa ja yhteensä lähtijöitä oli 79.

Muut kuvat ei jostain syystä menneet isommiksi :O Jos haluutte katella tarkemmin niin avatkaa ne :D
Ja nyt sain muuten ihan ihka oman takin sponsorilta!! :D

Toisesta luokasta sen verran: 3 esteeltä 4 sarjalle oli aika pitkä linja..bate innostuu ja MARTINGAALI HAJOSI!! Sen seurauksena tippui puomi, koska se läpsytti jalkojen välissä ja päässä. Muuten puhtaasti (:
Ärsyttää ihan hirveesti,  muuten se puhdas olisi varmasti tullut, no ei voi mitään :)

Huomenna on sitten vain pelkkä 110cm.
Aamulla mulla onkin ennen kisoja ratsastettavana Körmy, Hawa ja Bella (:

Videot eivät suostu vieläkään lataamaan, joten ne tulee vasta huomenna. Nyt noi erikoispostaukset venyy..huomenna tulee kisapostaus, tänään jäi kamera kotiin joten en voinut kuvata :/4 kommenttia :

 1. Kiva blogi :) liityin.
  Käy kurkkaa: Http://bonskiponskinen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hyvin on mennyt, harmi et se martingaali hajosi.:(

  VastaaPoista
 3. Kiitos, käyn katsomassa! (:

  VastaaPoista
 4. Ja niin on mennyt ja ei noille voi mitään.. :)

  VastaaPoista