25.8.2013

Oliverin valmennukset 24-25.8

 

Sorsasalosta sain vihdoin kuvia! :D (29.6) 110cm


Oliverin valmennukset olivat siis lauantaina ja sunnuntaina!
Lauantai

Verkka sujui mielestäni todella hyvin, mutta kun lähdimme hyppäämään en löytänyt ollenkaan (omasta mielestäni) hyviä paikkoja. Sitten oli "ok paikat" kun laukkasin kulmasta tuntumaa vasten. Siltikään en ollut tyytyväinen omaan ratsastukseen. Hevosessa ei ole vika, mutta itse olin täys piiiiiiiiiip!
Videolta varmaankin huomaatte.
Verkkasimme pystyllä, jonka jälkeen tulimme tekniikkalinjan. (puomi-ristikko-ristikko-ristikko-kavaletti-pysty)
Puomi-ristikko väli oli in and out ja sen jälkeen 1 laukka ja kavaletti. Kavaletilta kolme laukkaa pystylle. (joka nousi okseriksi)
Korkeimmillaan esteet olivat vain 115cm kokoisia, mutta ei ole järkeä nostaa kun itse mokaa täysin.. .:(Sunnuntai

Oli siis vuorossa rataharjoitus. Verkassa paikat olivat hiukan parempia, mutta vedin laukan niin rauhalliseksi, että kun tuli tarpeeseen lyhentää, sitä ei voinut enää... Okseria verkatessa kaikki meni ok 120cm asti, mutta kun sitä vielä nostettiin niin mulla tuli ongelmia laukan kanssa ja paikan...
Minun ongelmani on kulmien ratsastus! Vielä kun hevonen on vaikea ja tarvitsee täydellisen ratsastuksen niin tässä sen huomaa kun itsellä ei onnistu!


Kuvia ei valitettavasti vielä ole. (enkä tiedä lähetetäänkö niitä, mutta toivotaan!)
Aina ei voi onnistua ja tässä se huomataan, mutta toivotaan että menee paremmin seuraavalla kerralla!

Tulevista tapahtumista: Torstaina on Karin valmennus ja perjantaina lähden Venlalle ratsastamaan ja opettamaan + sunnuntaina kilpailuihin hänen hevosellansa 80 ja 90cm, jossa on 100cm uusinta (:

Pahoittelen sekavaa tekstiä ja kokonaisuutta!!!

(alhaalla) Otto + kuva ei suostu suurenemaan :(

4 kommenttia :

  1. tää on tosi ihana blogi mut ois kiva jos pienentäsit tekstiä ja keskittäsit sen ni ois helpompi lukee ja tekis ulkoasusta vähän siistimmän? :)

    VastaaPoista